Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (476)
Beoordelingen filteren
476 resultaten
Waardering van reizigers
309
82
50
26
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
309
82
50
26
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 476 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juli 2018

Recent een aantal dagen in Monaci delle Terre Nere verbleven. Het is ons uitstekend bevallen. Het is een vrij groot terrein, met eigen wijnranken en kippen. Mooi onderhouden. Een fraai zwembad, met een grote goed onderhouden tuin er om heen. Er is veel ruimte, zodat iedereen voldoende privacy heeft. Daarbij ook een bar. Bijzonder goed gedaan.

Ons appartment is modern ingericht, nogal een verademing in Italië waar vaak voor "rustiek" gekozen wordt. Mooi goed sanitair van Duravit, een mooie houten vloer, grote ramen, werkende airco's. Voldoende ruimte, schoon. Echt helemaal niets op aan te merken.

Wat ik ook opmerkelijk vond: na reservering krijg je toegang tot een spaciaal deel van de hotelsite. Daar kun je je verblijf al op voorbereiden: je kunt een tafel reserveren, aangeven hoe warm je kamer wilt hebben, activiteiten boeken, etc. Heb ik niet eerder gezien, maar alleen al voor de voorpret een succes. Overigens zijn de meeste activiteiten fors aan de prijs.

Ik ben nog niet klaar met de superlatieven. Monaci is aanhanger van de Slow Food beweging. Veel van de ingrediënten komen van het eigen terrein. En het eten is werkelijk geweldig. Zelden zo goed gegeten in Italië, dit is van vergelijkbaar niveau met Borgo Pignano in Toscane en een veel groter compliment kan ik niet uitdelen. Goedkoop is het niet, maar het is het waard. Het ontbijt is niet van hetzelfde hoge niveau, maar wel goed en wordt buiten uitgeserveerd. Ook fijn: direct naast het restaurant is een speelveldje met doeltjes en een badmintonnet. De kinderen vermaken zich daarmee voor en na het eten ook prima. Ook de doeltjes en andere speelmaterialen zijn nieuw en heel, en geen oude, versleten zooi. Dat laat zien, dat over de details goed is nagedacht.

De medewerkers zijn zonder uitzondering vriendelijk en behulpzaam. Foutloos is het niet: koffie wordt wel eens niet uitgeserveerd, om wijn moet wel eens twee keer gevraagd worden en wijnkoelers komen aan de late kant. De receptionisten spreken zonder uitzondering zeer goed Engelsn en zijn zeer professioneel.

Zijn er dan helemaal geen verbeterpunten? Jawel, maar dat zit hem echt op de details, want het basisniveau is hoog. Wij hadden behoorlijke moeite het terrein te vinden (bewegwijzering kan beter, of betere instructies op de site), en op het terrein zelf was het in het begin ook zoeken naar het appartement. Dat wordt mede in de hand gewerkt doordat het centrale parkeerterrein erg klein is. Daarnaast nog wat kleine zaken. Slim is op zich om aan de sleutel een zaklampje te bevestigen (niet echt nodig omdat de belichting op het terrein goed is), alleen werkt dat niet. Details dus.

Prijs / kwaliteit verhouding wat mij betreft in balans. Ik zou hier zeker terugkomen en kan Monaci delle Terre Nere zonder meer aanbevelen. Nogmaals: het eten is echt van hoog niveau, zoals je hoopt te eten in Italië.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Gijs V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monaci delle T, Responsabile relazioni con la clientela van Monaci delle Terre Nere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2018
Google-vertaling

Dear Gijs V,

Thank you for taking your time to share the feedback on your recent stay at Monaci delle Terre Nere.

Your lovely family were fabulous guests for us, and we are extremely happy that you thoroughly enjoyed your stay, including room facilities, our estate with its beautiful swimming pool area, food (you know we are very passionate about cooking and food!) and of course the service.

We are glad that you appreciated “MyPage” service that allows our guests to personalize their stay, order the exclusive services especially thought to go in line with our philosophy and enter in the “holiday mood” directly from home, before their actual arrival to the hotel.

Slow Food is a vital part of our philosophy. We believe in the attitude of slowness, we are passionate about food as an element of authenticity and as an experience itself. That is why our Restaurant requires sustainable farming and supporting local producers – to guarantee the freshest local ingredients, with original tastes that we endeavour recovering, and the Organic products, benefitial not only for flavours, but also for health.

Your recognition of our team’s cordiality and commitment for bespoke service, your appreciation for our peaceful and relaxing atmosphere with guests’ privacy respected are indeed rewarding.

We highly appreciate your detailed comments, as they are not only pleasant to receive, but also much helpful, as you mentioned a few details on which we will certainly focus our attention, providing us valuable guidance to reach the impeccable level of service in order grant the most enjoyable experience for our future guests.

We will be looking forward to welcoming you back to Monaci in the future. Please do not hesitate to contact me personally if you need any assistance with reservation. I will then arrange our Chef welcoming you with a very special surprise at dinner, as I am sure he would like to thank you personally for all the fantastic comments!

Warmest regards,


Katerina Kazenkina
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2018

We waren met drie personen en kregen een upgrade naar huisje 7 (Sontuogo). Alle gebouwen liggen op grote afstand van elkaar op het landgoed van 25 hectare. Heerlijk stil en geurig (bloemen). Prima voorzieningen en heel schoon. Jammer dat er artificiële geurstaafjes in het huisje stonden (die hebben we buiten gezet). Ontbijt zeer uitgebreid en goed. Omdat er verder geen restaurants in de omgeving zijn, waren we voor het diner ook aangewezen op deze plek. We vonden het eten redelijk, maar niet geweldig en erg duur voor wat er werd geboden. Ook kregen we de indruk dat het niet echt werd gewaardeerd als we "maar" twee gangen namen. De wijnen waren wel goed.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jacoba7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monaci delle T, Responsabile relazioni con la clientela van Monaci delle Terre Nere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for posting a review of your stay at Monaci delle Terre Nere.

It is wonderful to learn that you loved our charming estate, its peaceful and relaxing atmosphere with plenty of privacy, its soul of a discreet and unpretentious retreat in a place of special energy.

Thank you for your great comments on our marvelous organic breakfast with a wide variety of home-made delicacies as freshly baked bread, sweet and salty pies, eggs from our own chicken and fruits at KM 0.

We very much appreciate your feedback and hope that we will have the pleasure of welcoming you back in the nearest future for another enjoyable and relaxing stay.

Warmest regards,


Katerina Kazenkina
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 december 2016

Heel mooi en chic verblijf, afgesloten met mooiegrote poort, heel goede ontvangst komen tot aan de auto bij aankomst met paraplu's (het regende als we eraan komen)
Mooie inkom met open haard (aan in november) ontvangst met groot glas lekkere rode wijn, en gearomatiseerde water van citroen en apelsien en hapjes heel professioneel gemaakt.
Begeleiding naar mooie en propere kamer, met mooie moderne schilderijen en in papier gemaakte lampekappen (heel speciaal) Heel mooie badkamer met moderne uitvoeringen.
Restaurant super lekker eten, en heerlijke wijn bediening heel vriendelijk en proffesioneel.
Het ontbijt daar heb je keuze uit vers (zelf te maken naar believen met groentepers) groenten wat je maar wil, fruit al wat je maar wil in volle kommen, mag nemen wat je wil, uitgebreidde theekast, verse keuze uit 20 tal.
Kortom prachtig ontbijt.
Zeker eens doen.

Kamertip: Kamers in het hoofdgebouw is fijn om te gaan eten en ontbijten
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Rosa C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
monaciterrenere, General Manager van Monaci delle Terre Nere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2016
Google-vertaling

Dear Mrs Rosa,
thank you for taking the time to share your experience on Trip Advisor.
We are very glad to know that you appreciated the property, the room, the restaurant and the service.
We really hope to welcoming you again in the near future.

Warm regards,
Enrico de’ Reguardati
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2016

Wij hebben een week doorgebracht in dit hotel. Wij verbleven in de classic room Schietto. Heerlijke kamer, niet groot, maar prima gelegen in het hoofdgebouw. De kamer bevindt zich op de begane grond en heeft verschillende zitjes voor de deur, dicht bij het zwembad.
De kamers van het hotel bevinden zich in het hoofdgebouw of in andere gebouwen in een straal van 300 m rond het gebouw.
Het zwembad is prachtig gelegen. Er bevindt zich een bar en werd wordt lunch geserveerd.
Het hotel heeft een heerlijk restaurant, gelegen in het sfeervol verbouwde hoofdgebouw.
Regelmatig worden er borrels, wijnproeverijen en diners voor de gasten georganiseerd.

Kamertip: Alle kamers zijn prachtig. Het zwembad ligt bij het hoofdgebouw. Sommige kamers liggen 300 m van het hoofdgebouw.
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 302elisabetht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
monaciterrenere, Guest Relations Manager van Monaci delle Terre Nere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for you kind words about the property, the room, the pool and the restaurant. We really appreciate your positive comments and are glad that you enjoyed your experience.
We truly hope we will have you again as our esteemed guest.

Kind regards from sunny Sicily.
A. C.
Guest Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2016

Zeer mooi en rustig gelegen hotel, met uitstekende bediening en zeer vriendelijk personeel.
Het ontbijt is zeker super goed ,alles aanwezig in buffet vorm, het zwembad ligt heel rustig gelegen met prachtig uitzicht.
Een aanrader voor iedereen die tot rust wil komen en heerlijk genieten.

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Zina S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken