Sygoos
Breda

Fantastisch!

4,0 van 5 bollen22 mrt 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij hadden een ronde bungalow met zicht op de zee, dat klopte. Helaas net tegenover het pad naar het restaurant of doorgang naar het strand. Daardoor was het terrasje niet erg privé. Er zijn ook beachbungalows maar deze zijn prijziger. Het badkamertje is klein, maar voldoende. Alleen voor de handdoeken en wc-rol zou een goed ophang systeem fijn zijn, evenals een paar haakjes aan de muur. De bedden zijn heerlijk. De airco is heel goed te regelen. En er is ook een ventilator in het houten plafond, wat prachtig is.
Het ontbijt en het avondeten zijn heel gevarieerd , vers en met veel keus, in buffet vorm. Ook als er een andere dieetwens was, werd dat meteen opgepakt door de chef-kok. De jonge ( veelal Zweedse jongeren) bediening daarbij was heel goed. Met name Lalita gaf ons persoonlijke aandacht die erg leuk was.
Ook de (Nederlandse) eigenaar Leon hebben we gesproken en hij reageert meteen op herstel waar nodig.
Voor vervoer van de bagage vanaf de parkeerplaats, is er een golfkarretje waardoor je niet zover hoeft te lopen naar je kamer. De paden op het terrein zijn veelal van hout en voldoende.
Het was jammer dat de snorkeltrip niet doorging en we dat kort tevoren pas hoorden, waardoor we geen tijd meer hadden het zelf nog te regelen.
Strand en zwembad zijn uitstekend en worden goed schoongehouden. De beach bar is handig voor drones en kleinere hapjes, ook pizza’s.
Ondanks de grootschaligheid / resort plus bijbehorende polsbandjes, was het een fijn verblijf wat we kunnen aanraden!
Datum van verblijf: maart 2020
0.6 km van Langley Resort Fort Royal
0.4 km van Langley Resort Fort Royal
    7.3 km van Langley Resort Fort Royal
    Piscine au sel, coin tv et bibliothèque.
    0.4 km van Langley Resort Fort Royal
    Aan het strand
    8.7 km van Langley Resort Fort Royal
    Meer hotels in Deshaies bekijken
    Beoordeeld op 22 maart 2020 via mobiele applicatie

Het bed, de klinken, het schuifraam en het plafond waren aan vervanging toe, maw alles! Echt ondermaats en dit terwijl we betaald hadden voor superieure kamer. Ligging mooi alsook eten best lekker maar de voertaal was engels, op zichzelf geen probleem maar voor de Franstalige mensen die hoopten hun taal te kunnen gebruiken waren eraan voor de moeite ( vooral aan de bar en restaurant).plafond was hier al gedeeltelijk vervagen( laatste dag want in begin was het een gat). Wel vriendelijk, jong personeel niet afkomstig van het eiland, jammer zodat de sfeer wat verloren gaat

Beoordeeld op 27 februari 2020

dit hotel ligt op een bijzonder mooie locatie , ik zat op een kamer in het hoofd gebouw .op de 3de verdieping .
    de kamer is groot genoeg . koelkastje aanwezig (koelt echter weinig) . de netheid v de kamers is onberispelijk .
    safe aanwezig gratis
    men kan s nachts de ramen opzetten zonder muggen en het geluid v de golven brengt rust .
    wij boekten 2 uitstappen deze gingen echter niet door door vergissingen aan de desk .
    het ontbijt is niet slecht maar doet echter denken aan de schooltijd wegens de alles in bakken cultuur .
    van een zulk hotel verwacht ik toch dat men bv de eitjes bakt voor jou en niet als een blob in een bak smijt
    de hygiene was zeer goed dat wel .
    voor het avond eten moesten we 30 per persoon geven ( dit beveel ik echter niet aan ) zelfde toestand
    niet warm op voorhand alles in bakken gesmeten en zelf daar waar iemand stond liep het mis veel warm houd lampen dat wel . de huiswijn was echter niet duur en goed .
    voorts overal heel proper al het personeel zijn bijna allemaal zweedse jongeren die er 6 m komen werken
    mijn tip : huur een auto en ga s avonds uiteten in deshaies keuze genoeg of zelfs het pizza piraten ding juist voor het hotel goede pizza s en niet duur .

Beoordeeld op 15 februari 2020 via mobiele applicatie

Een erg slecht onderhouden hotel. Het terrein ziet er vreselijk uit: betonnen paden en trappen vol scheuren en gaten. Slecht verlicht, dus in het donker levensgevaarlijk. Bungalows met piepkleine badkamer, waarvan de deur niet helemaal open kan, omdat hij tegen de wastafel aan botst. Oude slecht werkende airco. Restaurant met niet Caraibisch eten. Bij het ontbijt is om 9 uur al van alles op en wordt niet meer bijgevuld. Personeel bij de receptie is erg onvriendelijk. Alleen buitenlands personeel, vnl. Zweden. Parkeerplaats ligt 700 meter van het hotel. Voor vervoer bagage is een golfkar beschikbaar, dus maar zelf sjouwen.

Beoordeeld op 15 februari 2020 via mobiele applicatie

Wij zaten in de kamers bij het strand. Helemaal bovenin dus veel trappen. Maar dan wel mooi uitzicht. Kamer was goed. Vriendelijk personeel. Het complex is goed onderhouden. Ontbijt buffet is top, veel keuzes en het wordt vaak aangevuld. Savonds hebben wij er ook een keer gegeten. Was ook top. Een keer aan de bar pizza gegeten ook goed.
    Strand is niet echt groot maar wel genoeg schaduw en bedjes

Datum van verblijf: januari 2020
    Beoordeeld op 7 juli 2018 via mobiele applicatie

Een prima hotel met nette kamers en vriendelijk personeel. Het hotel heeft 2 stranden, waarvan één zonder faciliteiten. Het strand met faciliteiten heeft ligbedjes, een beachbar met zitjes en allerlei watersport mogelijkheden. Door de locatie van het hotel leek het voor ons huisje altijd te waaien (hier had je in het restaurant gelukkig geen last van). Het diner was lekker en gevarieerd. Ontbijt was ook lekker, maar weinig variatie.
    Verder kan je onder het genot van een cocktail de mooie zonsondergang zien op het strand!

Datum van verblijf: juli 2018
    TeamFortRoyal, General Manager van Langley Resort Fort Royal, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2018

Dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat u het naar uw zin had. Langley Resort Fort Royal heeft zelfs een derde strand, dat direct naast de beach bungalows is gelegen. Dit is ook een rustig strand om ook een keer op het strand te luieren. Wij hebben niet altijd wind hier, maar de afgelopen twee weken hadden wij inderdaad een wat stevigere wind. Erg goed om met de Hobie Cat, windsurfplanken of Laser zeilboten de zee op te gaan. Jammer dat u het ontbijtbuffet te weinig gevarieerd vond, daar sommige producten op het ontbijtbuffet dagelijks wisselen.Qua fruit op het ontbijtbuffet hebben wij dagelijks minstends meloen en ananas, daar die dagelijks in grote hoeveelheden lokaal op Guadeloupe te verkrijgen zijn. Wij kijken uit u nog eens in Langley Resort Fort Royal Guadeloupe te mogen verwelkomen.