Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een verborgen pareltje”
Beoordeling van Tis Marias o Kafenes

Tis Marias o Kafenes
Geclassificeerd als nr. 2 van 40 Restaurants in Stoupa
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 24
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na de lovende beoordelingen zijn wij ook maar eens op zoek gegaan naar Maria. Wij vonden haar in een zijstraatje honderd meter van de zuidkant van de boulevard met op het terras zicht op zee. Wij kozen voor een zestal gerechten in halve porties, waarvan we de invulling aan Maria overlieten. We kregen lamsstoofpot, rundvlees in een heerlijke saus, spinazie met witte bonen, gestoofde “pepertjes”, aardappelpuree, kip en een stukje kaas.

Al met al hebben we heerlijk “Grieks” gegeten.

Bedank Canarias12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MariaXanthea, Ιδιοκτήτης van Tis Marias o Kafenes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018
Google-vertaling

Thank you so much! Hope to see you again, soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (322)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 322 beoordelingen

18 mei 2018 beoordeeld

Voor de echte griekland ganger, elke avond heerlijke verse griekse overschotels. Vrijdag en zaterdag avond life muziek, van te voren wel even een plaatsje reserveren.

Bedank Nico W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MariaXanthea, Ιδιοκτήτης van Tis Marias o Kafenes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2018
Google-vertaling

Thank you so much for your kind review!
Please note that live music is NOT every Friday and Saturday, but only when our musician friends are available.
Hope to see you again, soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In een rustig gelegen achterafstraatje ligt dit kleine restaurant. Hier krijgt men echt Grieks eten in de vorm van meze. Vooraf een heerlijke salade, dan laat je verrassen door de kok. Zeer vriendelijke eigenaresse.

Bedank Storyteller672116
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MariaXanthea, Ιδιοκτήτης van Tis Marias o Kafenes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you so much! Hope to see you again, soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben niet vegetarische maar ik heb heel erg lekker gegeten! De lokatie was dichtbij van onze Huizen!

Bedank MiguelR1906
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MariaXanthea, Ιδιοκτήτης van Tis Marias o Kafenes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you so much! Hope to see you again, soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals reeds vaker geschreven.
Geweldig als je echt van de Griekse keuken houdt en op zoek bent naar sfeer.
Verheug me alweer om te kunnen gaan.
Mmmmm.....

1  Bedank roy070170
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MariaXanthea, Ιδιοκτήτης van Tis Marias o Kafenes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you so much! Hope to see you again, soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tis Marias o Kafenes bekeken, bekeken ook

Stoupa, Messenia Region
 
Stoupa, Messenia Region
 
Stoupa, Messenia Region
Stoupa, Messenia Region
 

In Tis Marias o Kafenes geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding