Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (165)
Beoordelingen filteren
165 resultaten
Waardering van reizigers
58
73
30
3
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
58
73
30
3
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 165 beoordelingen
Beoordeeld op 28 april 2017 via mobiele applicatie

Eind april een week in dit hotel geweest. Het is geen supernieuw en/of luxe hotel. Maar kwaliteit en prijs zijn gewoon goed. Het hotel ligt aan zee, iets buiten het centrum van Kos (10 minuten lopen) aan de boulevard.

Voordelen
- Zeer vriendelijk personeel, ook bv huishoudelijk personeel.
- Hotel is al wat ouder. Maar alles werkt en wordt goed schoongehouden. Het standaard geliefde Griekse plak-douchegordijn is vervangen door een glazen wand in bad :-)
- Zelfde geldt voor zwembad en bedjes rond zwembad. Niet nieuw, maar prima.

Nadelen
- Wij hadden kamer met Zeezicht. Boulevard loopt voor hotel langs dus kan wsl in zomer wat rumoerig zijn.
- Op balkon pas in loop van middag zon (maar wel zeezicht!).
- Hotel is gehorig (muziek, deuren, douche).
- Hele dag muziek bij zwembad. Hoeft van mij niet.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Niek K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing D, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Kos Junior Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2017
Google-vertaling

Dear guest,



Thank you for your feedback regarding Kos Hotel Junior Suites. We are glad you enjoyed your recent stay with us and appreciated our convenient location and friendly personnel.
It is important for us to realize that you appreciated our fair value for money ratio.
Kos Hotel is located in a convenient position, in the heart of Kos Island. Thank you for mentioning our cleanliness and comfortable seaview rooms.
As for the downsides, we will definitely share your remarks to the whole team, in order to further improve our facilities and services.
Thank you once again for your review, we look forward to welcoming you back, soon!



Kind regards,

Katerina Kantarzi
Marketing, Public Relations & Communication

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2016

Mooi appartement zeezicht, ligt ong km van Kos stad af ,maar goed te doen, Ontbijt was prima ,veel keus en ze vulden constant aan. Zwembad groot genoeg en voldoende bedjes. Kortom goed toeven bij Kos Junior Suites

Datum van verblijf: juni 2016
1  Bedank riesewijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katerina K, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Kos Junior Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,



Thank you for reviewing Kos Hotel Junior Suites, we are grateful that you enjoyed your stay with us and appreciated our location, right opposite the marina of Kos and only a few minutes walk from Kos town.
We would like to express our gratitude for mentioning our breakfast as well, as we constantly upgrade the quality of our products and services. In fact we provide a certified by the Hellenic Chamber of Hotels, Greek Breakfast, using local / regional products and traditional recipes.
Thank you once again for your feedback, we are looking forward to accommodating you again, in Kos Hotel Junior Suites!



Kind regards,

Katerina Kantarzi
Marketing, Public Relations & Communication

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2016 via mobiele applicatie

Een heerlijk relaxed hotel op een fantastische locatie. Heel vriendelijk personeel, barman Kostas maakt er elke avond een feest van. Het hotel heeft een leuk zwembad en schone kamers. Vanuit het hotel loop je langs een leuke boulevard of langs de zee naar het centrum. Kos-stad is een heel gezellig knus centrum. Ik zou dit hotel en eiland erg aanbevelen!

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Trip646996
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katerina K, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Kos Junior Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2016
Google-vertaling

Dear guest,



Thank you for sharing your recent experience in tripadvisor, after your recent stay in Kos Hotel Junior Suites. We are pleased to read that you had such a lovely time with us and have managed to offer a memorable experience during your holidays with us.
Kos Hotel is truly located in a priviledged location, in the center of Kos Island, only a few minutes walk from the city center.
We would like to truly thank you for your remarks, such praise is greatly appreciated by the whole team and motivated us in order to further improve the quality of our services. Rest assured, we will definitely share them with the whole team, especially with pour bartender, Kostas!
Please do not hesitate to contact us directly if we may assist you in planning your next stay!
Thank you for your review, we look forward to accommodating you again in Kos Hotel Junior Suites.



Kind regards,

Katerina Kantarzi
Marketing, Public Relations & Communication

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juni 2016

Mooie locatie op Kos. Vriendelijk personeel en management. Waarderen het dat je klant van hun wil zijn. Goede en handige services, zoals de handdoeken. Lekker zwembad, goede keuken die wel wat langer open zou mogen blijven. Internet gratis beschikbaar op begane grond , nog niet op de kamer. Die is ruim maar mag wel wat opgeknapt worden.

Kamertip: 3e verdieping heeft ruime kamers.
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Anita v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katerina K, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Kos Junior Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juli 2016
Google-vertaling

Dear guest,



Thank you for sharing your feedback regarding your recent stay in Kos Hotel Junior Suites. We are glad you enjoyed the overall experience with us and appreciated our facilities and service.
We are delighted to read that we met your expectations since we strive to provide services of high quality and satisfy each and every customer in a fair and honest way. We are glad that you appreciated our attentive and polite personnel, as well as the comfortable location, in the center of Kos Island.
We will definitely share your comments with the whole team as they form great encouragement and motivation.
As for the interior of the rooms, we re soon planning a rennovation in order to further improve the quality of our services.
Thank you once again for your positive feedback, we are looking forward to accommodating you again in Kos Hotel Junior Suites.



Kind regards,

Katerina Kantarzi
Marketing, Public Relations & Communication

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2014

Weer net terug van 2 weken verblijf in het Kos Hotel. Het was voor mij de 16e keer en ik vind het daar dus prima vertoeven. De appartementen zijn goed en schoon. Het personeel heel vriendelijk. Dit keer ook een ontbijt gehad en ook dat was prima. Wat mij betreft volgend jaar de 17e keer.

Kamertip: Het hotel ligt aan een drukke straat net buiten het centrum. Als de deuren dicht zijn hoor je van de geluiden nauwelijks iets. Persoonlijk vind ik de kamers aan de ingang zijde prettig. 's Morgens de zon. Ook de kamers aan de voorkant met vol zeezicht zijn prima. Alleen staat daar nauwelijks zon omdat het de noordkant is. Het uitzicht is daar weer super mooi.
Datum van verblijf: mei 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JennekeRozenburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken