Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ná 'n 1e eenvoudige-lunch...waren wij verkocht !”
Beoordeling van Amaryllis

Amaryllis
Geclassificeerd als nr. 53 van 262 Restaurants in Kos Town
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
17 september 2017 beoordeeld

..ná onze 1e-kennismaking's lunch 19/6., besloten we s'avonds té-gaan eten metéén-raak,zelfs goed-koopste gerecht was héél-smakelijk...lekkere "royal huis-wijn" voor het vrouwtje en ik "Mythos-bier...!"grieksch-dus,nixs Amstel/Heineken..,héél prettige-service...ná 3e x hoorden wij dus bij dé-bekende-tevreden-klanten...en betaalbare-prijzen dit beloonden wij met 'n "nette-tip"...voor-ons bij ieder volgende-bezoek aan Kos dit ***** restaurant

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank remy240
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (179)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 179 beoordelingen

13 september 2017 beoordeeld

Amaryllis is een restaurant met lekker eten en voldoende grote porties,zeer vriendelijke service door de uitbaters en echt niet te duur.Amaryllis is een restaurant waar we reeds enkele jaren komen en waar we tijdens ons jaarlijks verblijf in Kos meermaals gaan eten. Aan iedereen aan te raden!!

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank frans h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De dag na de zware aardbeving daar gaan eten. Zij hadden geen schade aan glaswerk.
Mix gril. Spaghetti chicken gyros allemaal heel goed! De dag daarna we zaten net om 20.30 naschok gelukkig viel er niks stuk. Wij hebben daar voor de 2 e maal erg goed gegeten. En zij waren blij dat we bleven na de heftige naschok. Nu een dag later zondag nog geen naschok geweest. Houden zo. Wij blijven nog 10 dagen!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Rob S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2017 beoordeeld

Per ongeluk kregen we het eten van een andere tafel. 100 excuses voor de fout. Geen probleem want al snel kwam onze bestelling door. Heerlijk gegeten. Maar vooral de mojito's na het eten waren subliem. We hadden in Kos-stad al een paar zaakjes gehad, maar deze mojito steekt overal bovenuit en was ook nog eens de goedkoopste!

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Arjanne_25
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Matig, geen specialiteiten, te grote kaart. Valt erg tegen. Te wachten op gasten en je huidige vergeten....

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank 252alexl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Amaryllis bekeken, bekeken ook

 

In Amaryllis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding