We hebben vele malen verbleven in Yiorgos hotel en iedere keer zijn we aangenaam verrast door de gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaren, Dimitris en zijn moeder Dimitra, en het jongste personeelslid Yiorgos, Dimitris zoon. Dit altijd zorgt dat we willen terugkomen. De kamers zijn niet groot, maar er is genoeg ruimte voor ons twee. Elke kamer heeft een eigen badkamer en balkon, sommige met uitzicht op zee. Bij het ontbijt kunt u kiezen uit een goede variëteit aan eten, koffie en thee. Beneden in de hotel lobby of buiten op het terras kunt u de andere gasten, vaak samen met het hotelpersoneel ontmoeten, en een aangename tijd doorbrengen. Het hotel biedt een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Gelegen dicht bij Kos Marina, de stranden en slechts tien minuten lopen van het centrum van Kos. Naast de deur is er een verhuurkantoor voor fietsen en motorfietsen. Autoverhuur nabij het hotel. Vraag het Dimitris en hij zal het voor u kunnen regelen. Dus voor ons is Yiorgos Hotel nr 1 !Meer
- Gratis wifi
- Strand