Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Prestigia.com
StayForLong
Booking.com
Hotels.com
eDreams
alle 13 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (186)
Beoordelingen filteren
186 resultaten
Waardering van reizigers
147
32
3
1
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
147
32
3
1
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 186 beoordelingen
Beoordeeld op 27 oktober 2019 via mobiele applicatie

Prachtig hotel met vriendelijk personeel . Via receptie ( heel behulpzaam ) auto gehuurd bij cosmos met brengen en afhalen bij hotel. Mooi buitenzwembad met bar/restaurant. Weinig wind daar. Van 16-18 uur happy hour met 40% korting. Ook daar heel aardig. Tegen borg van 10 euro handdoeken te leen voor zwembad. Hele mooie kamer op 4e etage met mooi uitzicht. Douche geweldig. Elke dag schone handdoeken.
Ontbijt goed, zeker als je houdt van Engels ontbijt. Er staat iemand eitje en omelet te bakken. Geen verse jus.schoonmaak prima. Misschien nog wat plantenbakken zetten bij restaurant zwembad. Zeker aanrader

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 116hansv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MBN847, Sales Executive van Blue Lagoon City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2019
Google-vertaling

Dear 116hansv,

Thank you for posting your brilliant rating and your great comments following your recent stay with us.

We are very delighted to learn that the Blue Lagoon City Hotel earned the best of your impressions and for recommending us!
Please be advised that you comments are important to us and we thank you for your suggestion which will be surely taken into consideration.

Looking forward to see you again in the near future in one of our hotels,

Yours Sincerely,

The Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2019

Wij verbleven samen één week in dit prachtige hotel. Allereerst waren we zeer enthousiast over onze nette kamer. Het personeel is allemaal super vriendelijk, wat ik erg belangrijk vind.

Elke ochtend stond er een heerlijk ontbijt klaar in de ontbijt zaal, alles wat je maar kon bedenken kon ne eten! En lekker ook.

Daarnaast is de ligging van het hotel heel fijn, je bent zo in de oude stad, bij de haven en een stukje lopen en dan lig je op het strand.

Bedankt team voor het compleet maken van onze vakantie! En tot ziens

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mairitvisbeek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MBN847, Sales Executive van Blue Lagoon City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2019
Google-vertaling

Dear mairitvisbeek,

A big thank you for sharing your great comments and for choosing us for your holidays.

The Blue Lagoon City Hotel staff and management wish you a good winter and all the best.

We hope to see you again very soon in one of our hotel!

Yours Sincerely,

The Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2019

Net terug van een weekje nazomers genieten. Heerlijke vakantie gehad in prima hotel. Mooie kamer met goede bedden en heerlijke douche. Alles is netjes en schoon.
Locatie uitstekend, overal vlakbij. Fietsen gehuurd om Kos te ontdekken, konden bij het hotel geparkeerd worden. Van harte aanbevolen.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Maps816181
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MBN847, Sales Executive van Blue Lagoon City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Maps816181

Thank you for taking the time to rate and review the hotel.

We are very glad to hear that you appreciated the hotel and you recommend us.
We thank you once again and we would be more than happy to welcome you back soon in one of our hotels.

Sunny and Kind Regards from Kos! :)

The Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 oktober 2019 via mobiele applicatie

Mooi strak hotel, pool bar was zeer leuk, goed en prettige bediening. Kleine kanttekening betreft de kleine bedden. We hadden een junior suite.

Ontbijt had geen verse jus d'orange, maar extreem slechte chemische troep.

Locatie is prima. Schoonmaak erg goed.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 463ph
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2019

Gekozen omdat het op loopafstand van Kos town staat.
Positief verrast door de mooie kamers en het heerlijke ontbijtbuffet, het beste wat we tot nu toe in Griekenland hadden.
Personeel erg behulpzaam.
Misschien komen we volgend jaar weer terug.

Datum van verblijf: juni 2019
Bedank Stadsmeisje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MBN847, Sales Executive van Blue Lagoon City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Stadsmeisje,

Thank you for the positive comments and the feedback of your stay in Blue Lagoon City Hotel.

We are pleased that you appreciated the hotel, its position and the service of our staff.

Wishing you a nice winter, we look forward to welcoming back in one of our Hotels.

Yours Sincerely,

The Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken