ZenHotels.com
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Mooie B&B op een mooie locatie met een geweldige service van Ronald & Carlo. Er is een mogelijkheid om mee te eten, een absolute aanrader.
De locatie bied goede mogelijkheden voor dagtripjes, ook in dezen wordt je van alle info voorzien door de eigenaren.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 2 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zeer mooie lokatie,gastvrij ontvangen met een drankje. Kennis maken Carlo en Ronald daarna een rondleiding. Mooie kamers ,heerlijk eten,een paradijs op aarde. Een aanrader als je heerlijk tot rust wil komen.gaan eker nog een keer terug.

Beoordeeld op 29 juli 2018 via mobiele applicatie

De gastvrijheid is geweldig! maar ook de kamers het heerlijk ontbijt,de lunch en het diner is restaurant waardig. Service is top evenals de ligging.het is een plek waar wij al 10 keer zijn geweest dus dat zegt wel genoeg. Alles wordt elk jaar mooier ...de planten...de olijfbomen enz..
Kortom een echte aanrader!

Beoordeeld op 29 juli 2018

Voor het eerst in het buitenland een B&B bezocht. Nou wat werden we verrast. Een warm welkom door Ronald en Carlo. Een bijzonder mooi gelegen B&B met een zwembad en een heerlijk terras met diverse zitjes wat uitkijkt op de prachtige omgeving. Het zwembad is mooi apart gelegen met voldoende ligbedden! Eigenlijk is Casa Don Carlos meer dan een B&B, want ook 's avonds kan je gebruik maken van heerlijk avondeten samen met de andere gasten. En wat is dat gezellig! En de kamer? Die was goed, lekker bed en met een badkamer die compleet is ingericht. Mede door de tips en goede routebeschrijvingen van Carlo en Ronald hoef je je hier en in de omgeving niet te vervelen. De ligging t.o.v. het vliegveld en Malaga en Marbella is erg gunstig (ongeveer 30 autominuten). Advies: ga er heen en maak het mee! We hebben in ieder geval een fantastische tijd gehad en gaan zeker een keer terug.

Beoordeeld op 24 juli 2018 via mobiele applicatie

Wat was het leuk.. wat was het gezellig!

Wij waren met mijn ouders, 2 kinderen en de aanhang. We kregen eerst een drankje met uitleg toen we aankwamen. Ronald en Carlo zijn erg gastvrij en (bijna) niets is teveel gevraagd.

Vooral de gemoedelijkheid waardeerde ik enorm. Je kunt drinken en knabbelen wat je wil en schrijft het gewoon op in het schriftje.

De kamers waren netjes, schoon en met genoeg opbergruimte! Er zijn ook meerdere hoekjes op het terrein waar je lekker samen kunt vertoeven. Je kunt je dus gemakkelijk even terugtrekken.

Wij zaten er samen met 4 Rotterdammers en wij vonden het erg gezellig om ‘s avonds nog even te kletsen met een drankje erbij. Ook hebben een aantal keren mogen genieten van Carlo’s heerlijke gerechten.

Als je mee eet krijg je of een voorgerecht en hoofdgerecht OF een hoofdgerecht en nagerecht. Je eet gezamenlijk met andere gasten en Ronald en Carlo. Erg gezellig dus!

Nou hier laat ik het bij.. al met al dus zeer de moeite waard! Goed voor elkaar Carlo en Ronald!