Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (331)
Beoordelingen filteren
331 resultaten
Waardering van reizigers
305
22
2
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
305
22
2
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 331 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juli 2018 via mobiele applicatie

Wat was het leuk.. wat was het gezellig!

Wij waren met mijn ouders, 2 kinderen en de aanhang. We kregen eerst een drankje met uitleg toen we aankwamen. Ronald en Carlo zijn erg gastvrij en (bijna) niets is teveel gevraagd.

Vooral de gemoedelijkheid waardeerde ik enorm. Je kunt drinken en knabbelen wat je wil en schrijft het gewoon op in het schriftje.

De kamers waren netjes, schoon en met genoeg opbergruimte! Er zijn ook meerdere hoekjes op het terrein waar je lekker samen kunt vertoeven. Je kunt je dus gemakkelijk even terugtrekken.

Wij zaten er samen met 4 Rotterdammers en wij vonden het erg gezellig om ‘s avonds nog even te kletsen met een drankje erbij. Ook hebben een aantal keren mogen genieten van Carlo’s heerlijke gerechten.

Als je mee eet krijg je of een voorgerecht en hoofdgerecht OF een hoofdgerecht en nagerecht. Je eet gezamenlijk met andere gasten en Ronald en Carlo. Erg gezellig dus!

Nou hier laat ik het bij.. al met al dus zeer de moeite waard! Goed voor elkaar Carlo en Ronald!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Karin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2018 via mobiele applicatie

Wauw, wat hebben wij weer mogen genieten van jullie gastvrijheid, kookkunsten en niet te vergeten de gezelligheid! Voor ons al de 3e keer op deze geweldige plek (niet voor niets) en hopelijk niet de laatste keer!
Het voelt als een warm bad! Aan alles is en wordt gedacht. Wij zeggen heel graag tot ziens en een ‘dikke merci’ voor Carlo en Ronald. Onze vakantie kon niet beter starten. Dank!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 780ellisv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2018

Twee zeer betrokken gastheren die met passie hun bed en breakfast hebben opgezet. Je voelt je meer dan welkom en wordt vanaf de eerste minuut in de watten gelegd. Vriendelijk, belangstellend en kennis van de omgeving. Mooie schone kamers en heerlijk eten. Absoluut een sterke aanrader. Ga zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank mvankuringen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2018 via mobiele applicatie

We zijn hier voor de derde keer, en het was wederom gewéldig.
Heerlijk uitgerust en verwend door Carlo en Ronald.
Genoten van het heerlijke eten wat Carlo klaarmaakt.
De kamers zijn fantastisch en de omgeving ook met name doordat de tips van de heren je naar allerlei leuke adressen sturen waar altijd wat te beleven valt.
Top dus.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank ronmarianne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2018

Het was heerlijk. De ontvangst geweldig. Mooie kamer en alles schoon. Je kan heerlijk relaxen, prachtig terras, zwembad, huiskamer, zitkamer en een fantastisch uitzicht. Goed verzorgd ontbijt en alle informatie die we maar wenste als we erop uit trokken. In een woord geweldig.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Kees V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken