Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
eDreams
Booking.com
Priceline
FindHotel
alle 5 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (396)
Beoordelingen filteren
396 resultaten
Waardering van reizigers
366
25
2
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
366
25
2
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
68 - 73 van 396 beoordelingen
Beoordeeld op 11 juni 2018

Het was heerlijk. De ontvangst geweldig. Mooie kamer en alles schoon. Je kan heerlijk relaxen, prachtig terras, zwembad, huiskamer, zitkamer en een fantastisch uitzicht. Goed verzorgd ontbijt en alle informatie die we maar wenste als we erop uit trokken. In een woord geweldig.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Kees V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juni 2018

Super weekje gehad in Casa Don Carlos. Gastvrij onthaal, schone praktisch ingerichte kamers en zeer goede verzorging. De eigenaren staan altijd voor je klaar met adviezen voor trips in de omgeving en 's avonds kun je lekker aanschuiven voor een zeer smakelijke maaltijd. Was genieten!

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Bert v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 mei 2018 via mobiele applicatie

Zeer gastvrij en gemoedelijk,
lekker rustig nette en schone kamers. Als men wil kun je s'avonds aanschuiven bij het diner, ook hebben ze tips waar mijn goed kan eten in het centrum. Veel info voor de omgeving

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 898berryb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 mei 2018

Onze eerste kennismaking met Andalusië, en dan meteen bij "Don Carlos" ! Dat was een schot in de roos ! We waren onbekend en kregen van Carlo en Ronald veel informatie. Ze runnen een fantastisch mooie B&B met mooie schone kamers, op een geweldige plek, slechts zo'n 30 km van Malaga. Altijd tijd voor een praatje en een heerlijk uitgebreid en overwegend "home-made" ontbijt. Op veel dagen in de week wordt er ook gelegenheid geboden om 's avonds mee te eten en at is ook een aanrader. Overdag altijd gelegenheid om een drankje te nuttigen. Tot slot: Carlo en Ronald kunnen ook bemiddelen bij activiteiten. Via hen deden we mee aan een 3 uur durende stadsfietstoer door Malaga, onder NL begeleiding (€ 25,- p.p.). Zeker doen !!

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Edwin L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 april 2018

Alles was geweldig, kamer, eten en de service. Service was geweldig van Johan en Carlo. Mijn echtgenote is ziek geworden tijdens ons verblijf bij casa don Carlos. Johan was het niets teveel om met ons mee te gaan naar het ziekenhuis. Gelukkig kon hij alles voor ons vertalen. Was een grote geruststelling. Ze wisten heel veel van de omgeving. Ook hadden zij overal beschrijvingen van hoe je ergens moest komen. Tevens kan Carlo lekker koken. In 1 woord gewoon een super b en b.

Kamertip: Alle kamers waren perfect, kamer met eigen douche en wc
Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mariskagerard
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CasaDonCarlos, Eigenaar van B&B Guesthouse Casa Don Carlos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2018

Beste Mariska en Gerard, dank je wel voor jullie reaktie. Het welzijn en het gevoel van gastvrijheid van onze gasten behoort tot onze kerntaken en vinden dit gewoon normaal. We hopen dat Gerard weer snel is herstelt... Groeten van Ronald (Johan :-) )en Carlo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken