Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gemiddelde ervaring, leuke aanblik ”
Beoordeling van La Fenice

La Fenice
Geclassificeerd als nr. 12 van 105 Restaurants in Puerto de Mogan
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
17 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein restaurant met leuke veranda en aardige menukaart. Personeel is vriendelijk, maar beperkt servicegericht. De wijn per glas wordt rijkelijk geschonken (grote volle glazen), dat is een plus! De stoelen en tafels op het terrasje op straat staan zo dicht op elkaar dat je nauwelijks kan bewegen, dat moet beter. De pasta was goed en smakelijk, de pizza had een goede bodem, maar de smaak viel mij tegen. Wij hebben beter gegeten in de omgeving, maar het was OK.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank HiltjoB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (247)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 247 beoordelingen

28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is moeilijk tussen de toetistische restaurants iets leuks te vinden maar dit was een goede zet.
Huisgemaakte pasta's met aparte smaak combinaties en vriendelijke bediening met verstand van horeca.
Aanrader dus
Ook lekkere cocktails voor na (of voor) het eten

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank MauriceHuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze vakantie hebben we twee keer gegeten bij La Fenice. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Het eten is lekker, naast pizza's hebben ze ook verse dag gerechten bijvoorbeeld met vis. Als toetje namen wij de Spaanse koffie: een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Floor S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in dit mooie dorp. Aangezien het glutenvrij moet zijn lang gezocht... en gevonden. De heerlijkste glutenvrije pizza ever gehad.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank HJK1973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2016 beoordeeld

Hier heerlijk gegeten en zijn hier meerdere keren geweest

Geweldige kok/eigenaar die echte verse producten gebruikt en deze op een fantastische wijze klaarmaakt

Van Luigi een goede en zeer vriendelijke bediening.

Bij beiden voel je de liefde voor het vak, onderscheid zich hierdoor duidelijk van andere zaken

Aanrader als u goed Italiaans wilt eten in Puerto de Mogan!

Datum van bezoek: november 2016
Bedank Jacqueline S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Fenice bekeken, bekeken ook

 
Puerto de Mogan, Mogan
 

In La Fenice geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding