Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk diner!”

Caravaggio Italian Restaurant & Pizza
Geclassificeerd als nr. 7 van 105 Restaurants in Puerto de Mogan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 22 - US$ 39
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
6 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige sfeer in het restaurant. Ligt in het mooie gedeelte van Puerto de Mogan, leuke straat. Heerlijke pasta!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank 804suzannea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (833)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 833 beoordelingen

28 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant is echt geweldig. In 2016 ook meerdere keren bezocht. Dit is ons favoriete restaurant. De vriendelijkheid, maar uiteraard de geweldige gerechten. Homemade Bolognese en de homemade pizza's zijn erg lekker. Maar ook de pasta is zoals je dat bij de beste Italiaan mag verwachten. Ze hebben ook eigen gemaakte limoncello, heerlijk als afsluiter met een Italiaanse espresso, nadat je van de heerlijke tiramisu hebt geproefd. Kortom een restaurant waar je eigenlijk naartoe moet, voor een lunch of diner om je vakantie compleet te maken.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank Starringfood
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker anders Italiaans.
Lekkere aparte gerechten, mooie rustigere ambiance en vriendelijk personeel.
Zeer smaakvol en zeker een aanrader. Volgende keer gewoon weer!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Ard W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cristiano L, Proprietario van Caravaggio Italian Restaurant & Pizza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juli 2018

Hallo,
wel, ik ben blij dat je van alles hebt genoten. Dus we wachten op u om te herhalen !!! ahahaha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2018 beoordeeld

alles is werkelijk lekkâh: van het wijntje tot de pizza. gezellige inrichting, goede uitgebreide kaart en vriendelijk personeel. een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cristiano L, Proprietario van Caravaggio Italian Restaurant & Pizza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2018
Google-vertaling

Dear Jan
Thank you very much for your review from all the staff, we hope to see you again soon in Puerto de Mogan,
Best regards
Cristiano

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten hier. Vriendelijke bediening, er werd meteen 'n stoeltje bij gezet voor ons zoontje van 1. Hadden zin in pasta... En 't smaakte heerlijk. Lekker rode huiswijn er bij. Helaas 't toetje overgeslagen ivm bedtijd zoonlief. Maar dat was ongetwijfeld ook erg lekker geweest.. Restaurant wordt gerund door echte Italianen en dat merk je. Aanrader dus!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Ilse C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Caravaggio Italian Restaurant & Pizza bekeken, bekeken ook

 

In Caravaggio Italian Restaurant & Pizza geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding