Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Jambuluwuk Oceano Resort(Gili Trawangan)
US$ 99
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
The Trawangan Resort(Gili Trawangan)
US$ 121
US$ 114
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Les Villas Ottalia(Gili Trawangan)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 140
US$ 117
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 90
US$ 77
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
The Beach House Resort(Gili Trawangan)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 124
US$ 108
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Scallywags Resort(Gili Trawangan)
US$ 124
US$ 118
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 150
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 170 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Pondok Santi Estate(Gili Trawangan)
US$ 311
US$ 297
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Vila Ombak(Gili Trawangan)
US$ 313
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Kelapa Luxury Villas(Gili Trawangan)
US$ 324
US$ 290
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (267)
Beoordelingen filteren
267 resultaten
Waardering van reizigers
114
105
29
11
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
114
105
29
11
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 267 beoordelingen
29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op 15 min. lopen vanaf het drukke centrum zit je in het noorden van het eiland bij oasis! Maar met een fietsje trotseer je de stoffige en hobbelige wegen en ben je overal zo! Superleuk!
De kamer is lekker groot, net als het bed, groot en slaapt heeeeeerlijk!
De service is top! Ontbijt is heerlijk en ruim, in de middag is er koffie/thee met cake en je kan bij de bar wat drinken of wat eten. (Wel superlekker overigens)
Sukri maakt graag een lekkere cocktail voor je met een klein dansje :)
Via tips van Mark en Aya een snorkeltour gedaan, aanrader! En ook de laundry service is top!
Conclusie, superleuk en cozy hotel waar je direct thuisvoelt door de leuke staff!

Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
Bedank mirmolly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OwnerOasis, Owner van Trawangan Oasis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2017
Google-vertaling

Thank you so much for your kind words! Our team tries hard to give guests a nice stay at our hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij aankomst kregen we een welkomstdrankje wat al heel aardig was. We kregen ook informatie over het eiland en wat waar te doen was. Al het personeel is heel vriendelijk en vrolijk en vinden het super leuk om je indonesische woordjes te leren. Als je vragen hebt of de weg wilt weten laten ze het je dolgraag zien. Bij het zwembad liggen handdoeken die je voor het zwemmen kunt gebruiken, wat ideaal is als je backpackt met maar 1 of 2 handdoekjes. Top service hier!

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
Bedank Jill D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mark W, Owner van Trawangan Oasis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 februari 2017
Google-vertaling

Thank you so much for your kind words! I'll pass them onto our staff!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Drie nachten geslapen in het goed verzorgde Trawangan Oasis. De ligging van het hotel is aan de noordkant, landinwaarts. Verwacht wanneer je de poort uitloop dus niet direct op het drukke stuk van Gili-T te staan maar een wat lokale sfeer. Met fietsen (te huren bij hotel) is dit echter zo opgelost. Erg vriendelijk personeel, royaal ontbijt en een kleine kaart voor wat hapjes en drankjes.

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank Ruby B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mark W, Owner van Trawangan Oasis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 oktober 2016
Google-vertaling

Thank you so much for your kind words and taking the time to review our hotel!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker een aanrader voor je verblijf op Gili Trawangan. Het ligt een stukje bij het centrum vandaan, maar wel lekker rustig. Met de fiets ben je er zo. Deze verhuren ze voor 40.000 rp per dag. Ontvangst was heel vriendelijk. Wij hadden bungalow nr. 1, een heel groot bed, minibar en een douche in de buitenlucht. Het zwembad is perfect! Ik vond het ontbijt een beetje tegenvallen.

Ik was ziek tijdens ons verblijf bij Trawangan Oasis. Ze hebben ons zo goed geholpen, van medicijnen en thee tot massageolie en het regelen van de boot terug naar bali. Ze vroegen steeds hoe het ging en of we nog iets nodig hadden. Heel vriendelijk en ze wilden je overal mee helpen. Bedankt Trawangan Oasis!

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
1  Bedank Celine B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mark W, Owner van Trawangan Oasis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2016
Google-vertaling

Thanks for your kind words and I will pass them onto the staff. Thanks for your feedback on the breakfast menu and we are constantly trying to improve this to suit all guests tastes. Hope to see you again too!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben t heerlijk gehad bij Oasis. Een eigen huisje op een kleinschalig rustige resortje. Twee vriendelijke dames die direct bij aankomst goede tips en info geven. Ze willen t je helemaal naar de zin maken. Op de fiets kom je zo in t gezellige centrum!

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Brokkies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mark W, Owner van Trawangan Oasis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you so much for your kind words and I will pass onto our hardworking Managers Aya and Silvana.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken