Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“apartment in ideal location”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Apartamento Es Canar Xaloc

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Es Canar, Santa Eulalia del Río, Ibiza, Balearen

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Inspirati ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Matig”
Beoordeeld op 18 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prachtige plek,
Helaas slecht ingericht . Gelukkig waren wij met zn drieën , zodat we ook 2 matrassen op elkaar konden leggen op een stapelbed ,
Want dat was zo dun , met 6 personen kun je hier zeker niet in verblijven , 4 stoelen buiten en 4 binnen , een doorgezakte bedbank .
Geen kopjes , theedoeken ,slecht aangeklede keuken,
Wasmachine deed t niet,
Zeeeer slecht te vinden,
Gelukkig locals aangesproken die ons hielpen
2 handdoeken per persoon voor 10 dagen
Geen schoon beddengoed
Slecht zwembad
Jammer hoor
De eigenaar kan t wel wat mooier aankleden en schoner maken
De ketel piepte s nacht dr hele nacht .
Wel n fijne plaats

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gill P
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2019
Thank you for your visit, glad to know that you enjoy your vacation.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Passport5 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 3 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2019
Lamento que el apartamento no fuera de vuestro agrado, gracias por vuestra opinión, intentaremos mejorar todo lo que podamos

Un saludo
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eva302019
1 beoordeling
Beoordeeld op 24 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2019
Gracias por su opinion, lamento los inconvenientes, la cocina es al tamaño que permite el apartamento, ya que no es muy grande, y las camas ya lo hemos solucionado. Espero que en otras visitas a la isla cuenten con nosotros. Un saludo
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
maxibcn20 ...
Barcelona, Spanje
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: La tranquilidad en la terraza por las noches
Minpunten: El aparcamiento
Reisgroep: Gezin met kleine kinderen
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.