Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke hamburgers gegeten”
Beoordeling van The White Bar & Grill

The White Bar & Grill
Geclassificeerd als nr. 1 van 33 Restaurants in Es Canar
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 29
Keukens: Barbecue, Steakhouse, Bar, Grill
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Ontbijt, Reserveringen
26 mei 2017 beoordeeld

Gezellige sfeer, goed eten, betaalbaar, en klaar om naar Ajax- Manchester te kijken. We aten een 200gr hamburger maar de staaks en andere dingen van de grill zien er ook super uit.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank LyonK3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pamela R, Owner van The White Bar & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juni 2017
Google-vertaling

Thank you for your review. You dined on an extremely busy evening and I'm glad that you enjoyed dining at Moe's. Thanks Again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (408)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 408 beoordelingen

8 augustus 2016 beoordeeld

Goed eten en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit goed. Snelle bediening. Ligt wat afgelegen, maar zeker een echte aanrader.

Bedank Charlotte C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond gegeten bij Moe's. De mixed grill was voortreffelijk en netjes opgemaakt . De Hamburg met geitenkaas en uien chutney apart en lekker. De entourage is niet bijzonder gezellig.

Bedank ElenavIw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Hamburgers worden vers gemaakt en daar smaken ze ook naar.
En zeker geen kleine burgers. Had met geitenkaas en chutney uien, echt heel lekker.
Vriendelijk personeel.

Bedank Sandra J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pamela R, Owner van The White Bar & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2016
Google-vertaling

Thank you for your review. I'm glad that you enjoyed our burgers. We pride ourselves in serving quality homemade speciality burgers to suit all different tastes. Hopefully we will see you again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2016 beoordeeld

Aan de buitenkant kan je niet zien hoe leuk en heerlijk je hier kan eten. Naast de supermarkt is Moe's sports bar & grill. Vergeet de sports bar en loop door naar de tuin. Daar staat Moe achter zijn grill en geloof mij....je zal er de heerlijkste BBQ gerechten proeven.

Bedank Marisca C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pamela R, Owner van The White Bar & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2016
Google-vertaling

Thank you for your review. We appreciate that you have taken time to write this. We are glad that you enjoyed the food from the barbecue.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The White Bar & Grill bekeken, bekeken ook

Es Canar, Santa Eulalia del Río
Es Canar, Santa Eulalia del Río
 
Es Canar, Santa Eulalia del Río
 
Es Canar, Santa Eulalia del Río
Es Canar, Santa Eulalia del Río
 

In The White Bar & Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding