Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helaas drie keer is niet scheepsrecht.”
Beoordeling van La Vecchina

La Vecchina
Geclassificeerd als nr. 6 van 15 Restaurants in Moltrasio
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 15
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
31 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas drie keer is niet scheepsrecht. De bediening sprak slecht Engels waardoor ik als zwangere weinig keuze had. Ze begrepen niet wat ik niet mocht eten en boden ook geen alternatieven aan. De hamburger was droog , smaakloos en ook de aardappels waren uit de magnetron. Daar gaan we nooit meer eten!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank chantald216
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (294)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 295 beoordelingen

7 augustus 2020 beoordeeld

Sfeervolle binnenplaats met eenvoudig maar smaakvol eten. Het publiek weet La Vecchina goed te vinden!

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank carolinepR9162TV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden gelezen dat je hier bij George Clooney’s optrekje om de hoek een prima “bakkie” kan doen. Nu is George zijn villa 3,8 km verder, maar de koffie is heerlijk. Italië zoals Italië moet zijn. Cash afrekenen graag.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Sander_Yoho
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke Bar met eenvoudige gerechten.
Naast panini's, de traditionele prosciutto e Melone, ook iedere dag, 3 dagverse gerechten, meestal 2 pasta's en een vleesgerecht.
Goed alternatief om eens een avond eenvoudig te houden en betaalbaar. Meeste restaurants in de omgeving rekenen extreme prijzen voor relatief eenvoudige gerechten.
Snelheid van bediening laat soms te wensen over.
Gezellig terras.
Onze gerechten, prosciutto e melone, een groenten lasagne en een scallopina in vino Bianco waren prima!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank PKl1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima eerlijk italiaans eten, gemoedelijk en fijne bediening
Kleine kaart, dicht in de buurt van de ferry. Morgen gaan we ontbijt teste!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank robertus2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Vecchina bekeken, bekeken ook

 

In La Vecchina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding