Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mooie kamer in een prachtig gebied”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Notre maison, la chambre d'hôtes est au rez de chaussée
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Notre maison, la chambre d'hôtes est au rez de chaussée
Le jardin
La salle à manger
Notre église du XIIe siècle
Le château du Haut Koenigsbourg
Le Rocher des Celtes, lieu mythique au dessus de Dieffenthal.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Gasthuis -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Dieffenthal, Bas-Rhin, Grand Est

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hans P
2 beoordelingen
“Mooie kamer in een prachtig gebied”
Beoordeeld op 19 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Een kamer gelegen in een rustig plaatsje aan de wijnroute. In het plaatsje zelf is alleen op loopafstand een uitstekend restaurant te vinden. Het gebied leent zich voor prachtige wandelingen of fietstochten in de heuvels en door de wijnvelden. Met de auto kun je binnen een half uur heel veel leuke dorpen en grotere plaatsen bereiken. Een aanrader is ook om via Selestat met de trein Straatsburg te bezoeken. De kamer zelf is ruim en goed ingericht. De verhuurder zelf was op vakantie, maar met hulp van buren en familie werd toch ons welbevinden in de gaten gehouden.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DIEMER S
1 beoordeling
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 18-24
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mei 2018
Merci beaucoup Sarah nous avons été très heureux de vous accueillir et de pouvoir vous conseiller. Vous avez eu la chance de visiter le château du Haut Koenigsbourg de nuit et nous espérons que le spectacle des loutres vous a plu. Au plaisir.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sixte B
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 mei 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 mei 2017
Vielen Dank, wir waren sehr froh Sie wieder empfangen zu können. Wir hoffen, dass Sie uns bald schöne Fotos schicken.
Liebe Grüsse und bis bald
Nous avons pris beaucoup de plaisir à vous accueillir une nouvelle fois et nous espérons recevoir bientôt de belles photos de votre part suite à la naissance du bébé.
nous espérons vous revoir très bientôt
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Agnes D
Moulins, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
20 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 september 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Service
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 sep 2016
Merci à vous pour votre passage, je serai très heureuse de vous accueillir lors d'un prochain séjour. à bientôt
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
brigitte ...
Langon, Frankrijk
Niveau 5 bijdrager
49 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jul 2016
Merci, nous avons été ravis de vous accueillir et de pouvoir échanger avec vous. A bientôt
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen