Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezelligheid”
Beoordeling van Gachita

Gachita
Reserveren met
Gachita is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 3 van 93 Restaurants in Purmerend
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wederom, zoals altijd, heerlijk gegeten bij Gachita. Het eten is altijd heerlijk en perfect bereid, de sfeer is gezellig (Zuid-Amerikaans) en het personeel is altijd vriendelijk. Jammer dat ze maar 4 dagen per week geopend zijn. Aanrader!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 1965Moniqueje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (129)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

17 - 21 van 129 beoordelingen

14 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten, heerlijke steaks en gegrilde gerechten, prima vriendelijke en geduldige bediening.Alleen de saladebar mag wel eens wat andere gerechten gaan bevatten.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Experience267434
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een ‘steak-house’ dat uitmunt door de constante en uitstekende kwaliteit. Waar de spareribs niet van het been gekookt zijn, de biefstuk mals en smakelijk is en de service vanzelfsprekend goed en attent. Het is er zo goed vertoeven dat je het haast vanzelfsprekend gaat vinden....
Als ‘vaste gast’ wilde ik dit de wereld ook maar eens laten weten!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 567maartenc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2018 beoordeeld

De service, sfeer en bediening zijn allemaal heel goed en het eten is voortreffelijk.
We moeten gauw maar weer eens gaan eten daar

Datum van bezoek: april 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tinka B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je een goed stuk vlees wilt eten moet je bij Gachita zijn.
Zowel de voorgerechten als de hoofdgerechten zijn allemaal heel goed! Daarnaast kun je ook heerlijke spare-ribs obbeperkt eten. Goed gekruid en glijdt zo van het bot af.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank 87martijnd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gachita bekeken, bekeken ook

Purmerend, Noord-Holland
Purmerend, Noord-Holland
 
Purmerend, Noord-Holland
 
Zaandam, Noord-Holland
Wijdewormer, Noord-Holland
 

In Gachita geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding