Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.089)
Beoordelingen filteren
1.089 resultaten
Waardering van reizigers
741
280
55
9
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
741
280
55
9
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 1.089 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juni 2018

Heerlijk hotel.

Wij verbleven met ons dochtertje Sophie 12 dagen in dit paleis van luxe en gastvrijheid.

Het eten is van zeer goede kwaliteit, buffet zeer gevarieerd en elke dag weer nieuwe dingen. Het personeel doet er alles aan om het de gasten compleet naar de zin te maken.
Het familiegedeeltje ligt op een rustig stuk van het terrein, achteraan met uitzicht op de tuinen.
Schoonmaak prima, schoonmaakpersoneel ook bijzonder vriendelijk.

Wat kan ik verder toevoegen aan alle reviews die al geschreven zijn? Ik weet het niet.. Nog nooit een hotel met dusdanig niveau meegemaakt. Echt heel goed.
Bijzonder kindvriendelijk, ook op dit level is het hotel uitstekend!
Griekenland is sowieso een prettig land om met kleine kinderen heen te gaan

Wifi is gratis, bereik echter niet altijd 100%

Amalia and Thalia, thank you for the nice time @ the pool, you make a nice ambiance :)
And thanks for the care of our daughter!

Dimitri, thank you for making such nice caiparinha’s, excellent quality!
When we come back to Kos, we visit you again!

Kamertip: Twijfel bij kinderen niet; boek een familiekamer. Ruimer dan de standaardkamer en prettig/rustig gelegen.
Verbleef: juni 2018, reisde met familie
1  Bedank Rutger B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PlatanistaHotel1992, Guest Relations Manager van Platanista Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your positive comments and for taking the time to write a review.
We are very glad to hear that you enjoyed your stay at Platanista hotel.
We always try to do our best to please our guests.
All our effort is team work!
We hope you travel to Kos again and visit our hotel!

Sincerely yours,

Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel met supervriendelijk personeel. Lekker eten en drinken. Zeer proper in het ganse hotel zowel binnen als buiten. Voor herhaling vatbaar in de toekomst. Dichtbij Kos-stad. Een aanrader voor een rustige vakantie.

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
Bedank MartineD2241
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PlatanistaHotel1992, Guest Relations Manager van Platanista Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your review. We are delighted that your stay at our hotel met your expectations.
Thanks again for the feedback and we are looking forward to seeing you again soon.

Kind regards,

Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2018

Je ben hier direct thuis. Uitstekend vriendelijk Grieks personeel. Uitstekende keuken - voor mij 10 op 10. Mooie ligging, dicht bij Kos-stad. Ongeveer 3km, dat is een mooie wandeling of rechtover het hotel is er een bushalte.
Uitstekende bediening in dit hotel, heel vriendelijk personeel van de eerste tot de laatste. Vriendelijke barman Dimitri op elk moment, elke dag goedgezind. Niets is hem teveel! Zo zouden er meer moeten zijn!

Kamertip: Heel rustige, mooie kamers met zicht op het zwembad. Nog rustiger zijn de kamers met zicht op de tuin.
  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank lanckmanmarleen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PlatanistaHotel1992, Guest Relations Manager van Platanista Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018
Google-vertaling


Dear Guest,
Thank you so much for your review. We are delighted that your stay at our hotel met your expectations.
Thanks again for the feedback and we are looking forward to seeing you again soon.
Greetings from Dimitris!

Kind regards,

Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel overtrof onze verwachtingen. Het eten is fantastisch, elke avond vers en afwisselend. 2x daags wordt de kamer gepoetst, alle andere voorzieningen ook erg netjes.
Vlakbij kos stad, zo’n 25 minuten wandelen. Of 5 minuten per bus.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank imke2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PlatanistaHotel1992, Guest Relations Manager van Platanista Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for choosing our hotel for your holidays and for taking the time to write a review.
We are very pleased that you enjoyed your recent stay with us here at Platanista hotel.
Our hotel aims to provide a truly unique experience, and we are thrilled that we were able to exceed most of your expectations.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the future.

Kind regards,
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2018

Voor de vierde keer naar dit fantastische hotel. Personeel is super vriendelijk. De barman Dimitrios is een komische man en heel erg gedreven. Bij de poolbar natuurlijk Amalia en Thalia die ook heel klantvriendelijk zijn. Niets is hun teveel gevraagd. Ook de entertainer Alex is geschikt voor zijn vak. Haalt alles uit de kast om het de mensen naar de zin te maken. Kortom een super vakantie en op naar de 5e keer.

Kamertip: Heb in alle hoeken van dit complex gezeten en alles was goed.
Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
5  Bedank loesschut
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PlatanistaHotel1992, Guest Relations Manager van Platanista Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2018
Google-vertaling

Dear Mrs. Schut,

Thank you very much for choosing our hotel for your holidays once again and for taking the time to write a review.
We are very pleased that you enjoyed your recent stay with us here at Platanista hotel.
Our hotel aims to provide a truly unique experience, and we are thrilled that we were able to exceed most of your expectations.
We look forward to welcoming you back to our hotel in the future.
Greetings from the whole team!

Kind regards,
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken