Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.149)
Beoordelingen filteren
4.149 resultaten
Waardering van reizigers
3.045
767
235
71
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.045
767
235
71
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.149 beoordelingen
Beoordeeld op 26 augustus 2020

Fantastisch hotel ! Kamers zien er top uit! Super vriendelijk personeel en heel erg hulpzaam. Prachtig zwembad met een geweldig uitzicht die je nooit meer gaat vergeten !! Echt een vakantie waar voor je geld !.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank florisr801
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Venia Sas, Ιδιοκτήτης van Michelangelo Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2020
Google-vertaling

Dear florisr801,

Kind greetings from Michelangelo Resort & Spa!

Thank you for your great review regarding your recent stay in our resort. It is a real pleasure to read that our guest had an unforgettable stay in our resort. The entire team of Michelangelo Resort & Spa would like to thank you for your warm feedback.
We hope to welcome you very soon for another perfect stay in paradise.

kindest regards,
Michelangelo Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2020 via mobiele applicatie

Erg mooi en verzorgt resort. Je kan heerlijk aan een infinity pool liggen met een goede bar ernaast. Het eten is erg goed. Elke avond ligt er wat anders bij het buffet. Het personeel is ontzettend aardig en behulpzaam. Er wordt goed rekening gehouden met allergieën. De kamers zijn goed en het hotel ligt in de buurt van Kos Stad. Het was een uitstekend verblijf

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank roosd824
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2020 via mobiele applicatie

Ik schijf dit op onze laatste avond aan een van onze laatste overheerlijke cocktails! Het is hier super! Iedereen is zo vriendelijk en werkt zo hard om het iedereen naar zijn zin te hebben. Wij hadden een all inclusive accommodatie en dit haal je er wel uit als je van cocktails houd. Je heb keuze uit veel verschillende en je kan ze drinken in het zwembad aan de bar! Geweldig toch. Ook hebben we een dag een scooter gehuurd en het eiland verkent. Dit kan je bij de receptie vragen en is totaal niet duur. 20 euro voor een hele dag en je word er een gereden en terug (6 minuten rijden) Tip! Rij naar Marmari beach (wit strand palmbomen blauwe zee). Het eten hier is als je het mij vraagt ook prima! Elke dag wat anders. Zoals zwaardvis,zeebaars, verschillende vleessoorten, pasta’s , salades enz. Savonds is er vaak muziek dit is ook leuk tijdens een spelletje.
Wij komen hier zeker nog eens terug

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bo3108
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2019

Eerste indruk, mooi hotel, vriendelijke ontvangst. Kamer is wat verouderd, vooral de badkamer is echt aan vernieuwing toe! Het eten is top! Elke dag iets anders en keuze genoeg. Het personeel in het restaurant is echt heel vriendelijk. Daar wij altijd buiten aten geef ik de mensen die daar de bediening deden een extra dikke pluim! Niets was hen teveel, altijd met de glimlach! Beachbar ook zeer goed! Persoonlijk vond ik de bediening aan de infinty pool iets minder... enorm opgejaagd en soms wat arrogant. Maar zeker wel respect voor het harde werk, alle drankjes zijn tiptop en de lunchgerechten zeer verzorgd en lekker.
Er is weinig kwaliteitsvolle animatie 's avonds, maar uiteraard is dit terug persoonlijk.
Wij zijn te voet van aan het hotel naar de thermen geweest, half uur stappen maar zeker eens de moeite! Fietsen is ook een aanrader, aan de receptie krijg je meet info. Je word opgehaald, ze brengen je naar de zaak waar je een fiets kan huren en je betaalt 6 euro per persoon. Een zeer goede service! Kortom we hebben genoten van onze rustige vakantie! Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank CindyA2226
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Venia S, Customer Service van Michelangelo Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2019
Google-vertaling

Dear CindyA2226,

Thank you for having chosen Michelangelo Resort & SPA as your vacation destination.

It was a pleasure hosting you and reading following your stay your kind words. We are glad that we managed to live up to your highest expectations and offer you a memorable experience. Your description about the food options, the beach bar, the friendly and kind staff and the level of service are definitely much appreciated, as not only enhances our good reputation but also rewards our efforts.

On the other hand, we read with concern that you were not equally satisfied with your room and the bathroom. We feel sorry we didn't manage to meet your expectations and we assure you that all of your points will be addressed to the Management for future improvement.

On behalf of the entire team, we wish you all the best and we look forward to having you back soon in future.

With Warm Regards,
Michelangelo Resort & SPA

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2019

Wat hebben wij genoten zeg!

We hadden de goedkoopste kamer, maar hier was zeker niks mis mee. Airco werkte naar behoren, bed sliep heerlijk, badkamer was schoon, niks te klagen.

Het zwembad is prachtig! Je moet het er wel maar voor lief nemen dat er overal fotoshoots voor social media worden gehouden (maar dan ook echt erg overdreven) maar ja, wat wil je anders.

Personeel is súper vriendelijk! Ze behandelen je echt als een prins/prinses en ze doen zich ook veel moeite om je op je gemak te laten voelen.

Er wordt veel moeite gedaan voor de drankjes en het eten is erg uitgebreid, je kunt ook echt altijd wel iets te eten krijgen.

Zijn er dan ook minpunten?

Mocht je veel waarde hechten aan een spa, de spa is niet super uitgebreid. Maar ja, daarentegen heb je wel 2 immens grote zwembaden, een speciaal afgezonderd stuk voor kinderen en een privéstrand.

Je loopt je overigens wel te pletter op alle trappen omdat het resort op een heuvel gebouwd is. Ik zou dit niet aanraden voor oudere mensen of mensen die slecht te been zijn.

Kortom: ik ben normaal nooit iemand die een 2e keer ergens terug wil komen, maar ik denk dat ik voor Michelangelo wel een uitzondering maak! Een heerlijk resort waar je lekker kan uitrusten en genieten!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lisafrerejean
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Venia S, Customer Service van Michelangelo Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 november 2019
Google-vertaling

Dear Lisafrerejean,

Thank you for having chosen Michelangelo Resort & SPA as your vacation destination.

It was a pleasure hosting you and reading following your stay your kind words. We are glad that we managed to live up to your highest expectations and offer you a memorable experience. We strive to make your stay an absolute experience through our services and we are glad we achieved it.
On behalf of the entire team, we wish you all the best and we look forward to having you back soon in future.

With Warm Regards,
Michelangelo Resort & SPA

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken