Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Iberostar Paraiso Del Mar(Playa Paraiso)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 275
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 313 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 26/07
US$ 337
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Senses Riviera Maya by Artisan - All Inclusive - Adults Only(Playa Paraiso)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 324
US$ 314
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 22/07
US$ 337
US$ 326
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Iberostar Paraiso Beach(Playa Paraiso)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 275
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 305 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Iberostar Paraiso Maya(Playa Paraiso)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 383
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Valentin Imperial Riviera Maya(Playa del Secreto)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 424
US$ 338
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Belmond Maroma Resort & Spa(Playa Maroma)
US$ 615
US$ 597
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Kin Sol Soleil(Playa Maroma)
US$ 385
US$ 320
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 366 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (6.461)
Beoordelingen filteren
6.461 resultaten
Waardering van reizigers
5.371
759
224
67
40
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
5.371
759
224
67
40
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 6.461 beoordelingen
22 juli 2017 beoordeeld

Mijn man en ik hebben een zalige vakantie gehad. Qua ontspanning, voor ieder wat wils. Een uitmuntende service dankzij Meester- butler Viktor. Hij leidde alles in goede banen want de eerste 3 dagen liep er al eens iets mis door communicatiestoornissen bij de conciërges. Ook Fabian en Mar waren zeer toegewijd.. Een prachtige accommodatie zowel kamer als restaurants en omgeving. Geen storende geluiden van buitenaf = goede nachtrust. Een geweldige bediening van al het personeel, Prachtige buffetten. Een fijne keuken. EN het beste animatieteam o.l.v. Eder. Dank u allemaal voor het aangename gezelschap. Dank u mevrouw May voor de goede opvang. Een tip voor de quality manager, Bekijk alles eens vanuit het oog van de klanten. Vertalingsfouten zijn niet meer van deze tijd. Daar kan je internet voor raadplegen. (lam is geen kalf).
Dank u allemaal voor het slagen van onze vakantie.
Zeker een aanrader.

Kamertip: Kamer 7107. Goede ligging. Ver van discotheek. Geen nachtlawaai maar wel ver van ingang en hotelbar.
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ann D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Quality manager I, Kwalitietsmanager van Iberostar Grand Hotel Paraiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2017

Beste gast,

Allereerst zouden we u heel graag bedanken voor het delen van je ervaring op Trip Advisor.

Het is steeds een groot plezier om te lezen dat u een relaxerende vakantie achter de rug hebt en dat je genoot van al onze faciliteiten zoals het eten, de kamer en de omgeving van het hotel.

Bedankt voor je fijne woorden wat betreft ons toegewijd personeelsteam, het is steeds motiverend om te horen dat ze jullie wensen konden vervullen.

Bedankt om de service van onze butler Victor en Fabian, onze concierge Mar, het animatieteam en onze sub-gerente Mayvany in de bloemetjes te zetten, we zullen opgetogen zijn om jullie mooie woorden met hun te delen.

Het spijt ons te horen wat betreft de communicatieproblemen omtrent de concierges en de vertalingsfouten dat u wist te vinden. Deze comentaren zijn uiterst belangrijk voor ons als het ons kan helpen de service en kwaliteit te verbeteren.

We zullen ze dan ook delen met de corresponderende departemenshoofden.

Nog eens zouden we jullie willen bedanken voor het schrijven van een review over jullie verblijf in IBEROSTAR Grand Hotel Paraiso en we hopen jullie hier dan ook snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Kwalitietsmanager
IBEROSTAR Mexico

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2017 beoordeeld

In een woord geweldig heel mooi resort heb weinig toe te voegen in een woord geweldig lekker eten drinken zoveel als je wilt
was heel gezellig goed er was elke avond wat te doen ook s,middags bij het zwembad
je hoeft je geen moment te vervelen

Vriendelijk personeel.

Kamertip: hier is voor ieder wat wils echt een aanrader
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank mar1323
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Quality manager I, Kwalitietsmanager van Iberostar Grand Hotel Paraiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juli 2017

Beste gast,

Om te beginnen zouden we u graag bedanken voor het delen van je ervaring op Trip Advisor.

Het is steeds een groot plezier om te lezen dat u een relaxerende vakantie achter de rug hebt en dat je genoot van onze faciliteiten zoals het eten, de zwembaden en de avondshows.

Bedankt voor je fijne woorden wat betreft ons toegewijd personeelsteam, het is steeds motiverend om te horen dat ze jullie wensen konden vervullen.

We hopen jullie dan ook snel weer te mogen verwelkomen in IBEROSTAR Grand Hotel Paraiso.

Met vriendelijke groeten,

Kwalitietsmanager
IBEROSTAR Mexico

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastische vakantie gehad, super aardig personeel. Leuke restaurants met overheerlijk eten. Prachtig hotel en omgeving, leuke excursies. we hebben echt genoten samen. We wouden niet meer na huis. Echt een aanrader, fantastisch hotel!! Wij komen zeker nog een keer terug hemel op aarde!!

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
1  Bedank nickschalkwijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
22 juni 2016 beoordeeld

We waren met het kerstfeest in de Grand hotel Paraiso - het was mucho exellente (mexicaans voor - zeer buitengewoon goed - Al het personeel was weer blij ons te zien, iedereen deed zijn/haar uiterste best om ons te plezieren

Bedank Carribeanvisitors
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Quality manager I, Quality Manager van Iberostar Grand Hotel Paraiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juni 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for providing your feedback of your last stay at IBEROSTAR Grand Hotel Paraiso.

We are very happy to read you had an extraordinary Christmas vacation among us.

We will be more than glad to welcome you back again in the near future.

Best regards,

Quality Manager
IBEROSTAR Mexico

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2016 beoordeeld

De service was in een woord grandioos van zowel de receptie, obers, bedieningspersoneel, koks, conciërge, kamermeisjes, barpersoneel, badhanddoeken jongens, enz.
Het was al meteen bij binnenkomst te merken je werd van alle kanten goed bijgestaan en begeleid. Je werd bij aankomst meteen opgevangen door het vriendelijke personeel van de receptie. Zij namen de tijd om alles tot in de puntjes uit te leggen.
Nadat we een fantastische gang en hal met marmeren tegels en dikke tapijten en mooie indrukwekkende architectuur doorkruiste, kwamen we aan bij een mooie ruime en uiterst comfortabele kamer.
De kamer is voorzien van een zeer ruim, degelijk en goed liggend bed en een extra zitgedeelte, de badkamer is voorzien van 2 aparte wastafels en een douche en whirlpool, verder is de ruimte voorzien van 2 ruime kleerkasten en een zeer uitgebreid gevulde koelkastje en heeft een mooi ruim balkon.
Het kamermeisje Mirna krijgt van ons de complimenten zoals ze ons steeds verraste met de opmaak van de kamer en de properheid.
Het hotel heeft 2 buffetrestaurants met zeer uitgebreide keuzes zowel buffet als à la carte en 5 à la carte restaurants met overheerlijke gerechten.
De keuze van eten is zeer gevarieerd en ziet overal waar je kijkt zeer verzorgd uit zowel het koude als het warme eten.
Het hotel beschikt over 3 zwembaden, 1 binnenbad en 2 mooie zwembadzones (een geanimeerd zwembad met daarbij behorend poolbar, maar ook een rustig zwembad) beide met zonneterrassen.
Je hebt bij de zwembaden voldoende ligbedden waarvan er verschillende voorzien zijn van een baldakijn tevens heb je hier zeer behulpzame badhanddoeken jongens.
Het team van de animatie deed uitstekend hun best om iedereen aan voldoende ontspanning te laten meedoen en besteden ook veel tijd aan de gasten.
De shows in het Colosseum waren van zeer mooi en werden goed uitgevoerd.
We willen tevens de technici en de tuinmannen bedanken voor hun inzet dat alles mooi en verzorgd erbij lag en niet te vergeten de staf zij hebben met z’n alle ervoor gezorgd dat we een onvergetelijke vakantie hebben gehad.
Verblijf April / Maart 2016 voor 17 nachten.

Tevens voeg ik hier nog een stukje toe uit de reiskant van de telegraaf van 14 november 2014:

De beste all inclusive resorts ter wereld 14 NOV 2014
Om vakantiegangers een handje te helpen in deze wirwar van luxe hotels, heeft TripAdvisor de 25 beste resorts ter wereld op een rij gezet. Reiskrant maakte en kleine selectie en heeft de tien beste all inclusive resorts voor jullie geselecteerd. Kijk en droom weg:
2. Iberostar Grand Hotel Paraiso - Mexico
De nummer twee in deze lijst ligt in Mexico en sleepte onlangs de World's Travelers' Choice Award in de wacht. Vakantiegangers hoeven zich in dit luxe hotel geen moment te vervelen. Het beschikt over een welness center, golfbaan, diverse restaurants, theater en een zwembad.


Fam. Thomassen-Verschuuren

Kamertip: Kamer 7245 ligt zeer centraal zeer dicht bij diverse eetzalen en de zwembaden
  • Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank charliesP2934QX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken