Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aan de haven, als je sfeervol uit eten wilt gaan”
Beoordeling van Restaurante Portofino

Restaurante Portofino
Geclassificeerd als nr. 5 van 70 Restaurants in Santanyi
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Ontbijt, Reserveringen
15 april 2019 beoordeeld

Bediening zoals je van een sfeervol restaurant met enige alure verwacht. Uitstekende keuken, mooie gemengde paella ook voor 1 persoon. Mooi dagmenu, € 29,00.

Je wordt aan de deur ontvangen en uitgeleide gedaan.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dizzy9491
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (395)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 395 beoordelingen

4 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede plek voor een wijntje, tapas en uitzicht op de haven. Locatie heeft chique uitstraling, goed vers eten. Dit is de eerste gelegenheid waarbij je wijn wordt geschonken door de obers bij het bestellen van een fles wijn, pluspunten! Bediening is meertalig, en er hangt een fijne sfeer

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Natasja D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen hier regelmatig eten in de haven als we in Cala dor zijn. De zeebaars en de biefstuk zijn heerlijk. Ook de wortelsoep en mosselen in witte wijn zijn een aanrader. Als toetje de carrot cake en je bent verkocht! Heerlijk dineren met de haven als achtergrond.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Wella1981
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Supermooi aan de haven gelegen. Ik had champignons met scampi en knoflook: anders dan op de foto die hier al staat, de garnaaltjes waren heel klein en samen met de champignons smaakten ze nergens naar, ik denk niet dat beiden vers waren. Idem voor de penne arabiata, helemaal niet pikant, te lang gekookt, nauwelijks gekruid.. heel jammer!! Ze hadden per ongeluk 16 euro voor een fles wijn aangerekend, maar dat kan gebeuren.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank Kim v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk en chille muziek! Toen het dekentje kwam waren we helemaal verkocht. En neem vooral de carrot cake.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank dianeatmp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Portofino bekeken, bekeken ook

 

In Restaurante Portofino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding