Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
StayForLong
alle 11 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.004)
Beoordelingen filteren
3.005 resultaten
Waardering van reizigers
1.820
801
278
62
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.820
801
278
62
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.005 beoordelingen
Beoordeeld op 21 oktober 2018

Dit nu al de 2de keer dat ik naar dit hotel ben geweest,en het blijft me elke keer weer verbazen!
Alles zeer proper, vriendelijk personeel en van niets te kort.
Ook heb ik dit jaar een uitstap gedaan ,ook zeer goed georganiseerd.
Ik kom zeker nog een 3de keer terug!
SUPER VAKANTIE GEHAD :)

Kamertip: als je met een gezin van 4 ( 2 oudere kinderen 18+ )neem je best 2 tweepersoonskamers.
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Fientjehav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_TTHotels_TR_, General Manager van TUI BLUE Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Fientjehav,
We were delighted to welcome you back again and very happy to read you enjoyed another great holiday. We appreciate your loyalty, thank you for writing your lovely review and look forward to seeing you all again soon!

Kind Regards,
Erol Akkuş

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2018

groot hotel maar vriendelijk personeel spijtig dat het wat afgelegen ligt van het stadje
eten was vrij goed genoeg variatie en altijd warm de animatie overdag kon beter
we hebben er een leuke vakantie gehad maar helaas gaan we niet meer terug naar dit hotel omwille dat je er niet kan gaan wandelen dit is echt een hotel waar je eigenlijk binnen moet blijven. We hadden een uitstap geboekt maar die werd geanulleerd wegens teweinig deelnemers.

Datum van verblijf: juli 2018
Bedank johandobbelaere1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_TTHotels_TR_, General Manager van TUI BLUE Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2018
Google-vertaling

Dear johandobbelaere1, thank you for taking the time to share your review.
It makes us all feel very happy to learn you and your family enjoyed a great holiday.
We hope you will come and visit us again one day !

Kind Regards,
Erol Akkuş

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2018

Wij verbleven midden september 2018 in dit hotel en het was geweldig! Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Eten was heerlijk en er was voldoende keuze. We boekten een suite die elke dag netjes gepoetst werd. De kamer was wel heel gehorig en je kon het er moeilijk verduisteren. Het bed lag vrij goed, maar de matras was misschien toch naar de iets te harde kant voor ons, net zoals de kussens. Het resort is prachtig en zeer goed onderhouden. Overal waar je kijkt is er personeel aan het poetsen of tuinieren. Wij waren hier niet in het hoogseizoen, maar het hotel was toch nog druk bevolkt. Ideaal nu, maar in het hoogseizoen loop je hier volgens mij over elkaars tenen. Zeer veel Britse gasten, ik schat minstens 80% Brits. Ze maken graag sfeer maar geen 'overlast' van hun gehad. Animatie (ook in het Engels) is heel erg op kinderen gericht (net zoals het hotel in zijn geheel eigenlijk), dus sommige activiteiten en shows waren niet zo ons ding maar desondanks: wij waren hier als koppel (geen kinderen) en zelfs voor ons was dit een fantastisch verblijf.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 1785jvc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_TTHotels_TR_, General Manager van TUI BLUE Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2018
Google-vertaling

Dear jentevancampenhout, thank you very much for your five-star review!
It makes us all feel very happy to learn you and your family enjoyed a great holiday and were well looked after by our staff.
We hope you will come and visit us again one day soon.

Kind regards,

Erol Akkuş

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2018

Mijn man en ik reizen zelf met de auto door Turkije. We zijn bij dit resort langs geweest om vrienden te bezoeken. Het leek ons leuk om te kijken waar ze verblijven en wat voor resort het is. Gewoon gedag zeggen en misschien even een duik in het zwembad nemen. Maar wat schetst onze verbazing? We mochten er niet in! We mochten niet eens naar de receptie lopen om ons aan te melden. We hebben buiten in de volle zon staan wachten. Uiteindelijk kreeg onze vriend door dat we voor 80 Euro het resort op mochten. 80 Euro!!!! Dat hebben we uiteraard niet gedaan. Wat een verschil met de Turkse gastvrijheid die we in het hele land meemaken. Uiteindelijk mochten we 20 minuten het resort op. Hier moesten we een lijst voor invullen met onze gegevens zoals naam, paspoort nummer (!), telefoonnummer etc. Ik snap dat je niet iedereen zomaar kan toelaten, maar je kan toch bezoekers bandjes uitdelen ofzo? Zodat zichtbaar is dat we niet in het resort verblijven en dat we geen gebruik van de restaurants mogen maken. Uiteindelijk zijn onze vrienden de dag erna bij ons (kleinschalige) hotel langs geweest, waar ze meer dan welkom waren, zonder daar ook maar iets voor te hoeven betalen.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Linda G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_TTHotels_TR_, General Manager van TUI BLUE Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Linda G,
Thank you for your review, though you didn't stay at our hotel.
We are an all-inclusive hotel and if your family or friends are staying at the hotel and you would like to visit them, you have to pay for a day pass.
We are always following our capacity as our guest comfort and satisfaction is a significant concern to us. When the hotel is full we don't allow day passes.
Following strict International Security rules, we ask all our incoming guests who enter the hotel to fill in the Registration form which includes their passport details.
We would prefer if you had stayed at our hotel and then shared your experience.

Kind Regards,

Erol Akkuş

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zeer uitgebreide all-in. Juniorsuite voldoende ruim voor 4 personen, proper, dagelijks netjes gepoetst.
Mooie zwembaden, voldoende ligzetels aanwezig verspreid over de tuin.
Zeer mooie, verzorgde tuin.
Zeer vriendelijk personeel, alom aanwezig en continu aan het werk.
Mooi privéstrand met voldoende ligzetels en parasols.Watersportfaciliteiten. Mooi wandelen langs de kustlijn.
Goede verhouding prijs/kwaliteit, aanrader !
Sarigerme vlot bereikbaar met taxi.
Niet ver van luchthaven Dalaman.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank KrisB1822
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_TTHotels_TR_, General Manager van TUI BLUE Tropical, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Kris B - thank you very much for your five-star review!
We are delighted to read that you were satisfied with your lovely stay and were able to enjoy all our hotel has to offer!
We hope you will come and visit us again one day soon.

Kind Regards,

Erol Akkuş

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken