Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Knockaert

De moeite om de stuwdam te bezichtigen..alsook heel leuk om de boottocht te doen, prachtig om te ... meer lezen

Beoordeeld op 17 augustus 2019
pascalk982
,
Ieper (Ypres), België
via mobiele applicatie
Voornamelijk interessant vanwege de historie

Imposante dam, maar de locatie is vooral bekend vanwege de historie. Je kunt met een boot over het ... meer lezen

Beoordeeld op 13 juli 2019
TanteSjaan_100
,
Amsterdam, Nederland
Lees alle 149 beoordelingen
  
Beoordelingen (149)
Beoordelingen filteren
149 resultaten
Waardering van reizigers
83
55
9
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
83
55
9
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 149 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2019 via mobiele applicatie

De moeite om de stuwdam te bezichtigen..alsook heel leuk om de boottocht te doen, prachtig om te wandelen...wel opletten op de parking,is mits betaling met gepast geld aan automaat

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank pascalk982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2019

Imposante dam, maar de locatie is vooral bekend vanwege de historie. Je kunt met een boot over het stuwmeer varen, of een deel en dan terugwandelen.

Datum van activiteit: juli 2019
1  Bedank TanteSjaan_100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2019 via mobiele applicatie

Groot stuw meer ideaal om te zwemmen en een dag te ontspannen breng picknick tafel eten en drinken mee en je hebt een fantastische dag plek genoeg en met zon de beste plek. Parkeren dagkaart 5€ dus bes te doen verder alles vrij, veel plezier

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank Wil5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2019

Aanrader om hier een bezoek te brengen als je in de buurt bent! Wij waren er in de winter, dus geen activiteiten op het water gedaan. Maar zelfs dan vond ik er mooi. De stuwdam is uiteraard een plek om te bekijken en over heen te lopen. Maar ook verderop bij het centrum van Mohnesee heb je een mooie baai waar het heerlijk is om te relaxen en spelen!

Datum van activiteit: februari 2019
1  Bedank ikke645
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2018 via mobiele applicatie

Fraaie dam in een fraaie omgeving. Vooral de geschiedenis rond de dam uit de tweede wereldoorlog is erg indrukwekkend. Enerzijds de dappere piloten die de dam bombardeerden maar anderzijds ook het trieste aantal van bijna 1300 burgerslachtoffers. Erg dubbel.
Dat maakt het een bijzondere plek, zeker een aanrader.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Junogoldsword
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken