Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SUPER!!!”
Beoordeling van Restaurant VOS

Restaurant VOS
Geclassificeerd als nr. 5 van 59 Restaurants in Lokeren
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 54
Keukens: Hedendaags
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Lunch
Beschrijving: "Bistronomische gastvrijheid in groen kader" Restaurant Vos deelt u graag een zinnenprik uit in de schaduw van het Molsbroek. Bij ons proeft u van een seizoensgebonden streekkeuken zonder streken. Lunchmenu of diner? Laat uw buikgevoel spreken en geniet van een portie hartige heerlijkheid.
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Van begin tot eine top! Voor het 4 gangen diner gegaan. SUPER! Van umuzes tot kaasplak TOP!!! Aangepaste wijnen TOP!!
Personleel weet waar het over praat, komen sowiso terug!!

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank vanjas_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (98)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 98 beoordelingen

7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Volledige menu genomen maar zeer teleurgesteld. Smaken die me niet lagen (rode biet, rauwe vis, rabarber), extreem kleine porties. Ik bleef op mijn honger zitten. Bij thuiskomst nog iets moeten eten of met honger naar bed.
Voor die prijs verwacht ik meer!

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank pdthaey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2019 beoordeeld

We bezochten het restaurant op een hete zomerdag. We kregen een plaatsje op een afgescheiden tuintje dat volledig in de schaduw lag door parasols en bomen waardoor het aangenaam vertoeven was. Het eten was ronduit schitterend. Een echte aanrader.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Patricia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2019 beoordeeld

Op het terras naast de tennisclub hebben we genoten van de zondaglunch. Mooie gerechten , knap gepresenteerd. Wijnarrangement (22 €) degelijk. Lopers op de tafels buiten leken mij een minimum , ook een bloemetje?
Nu naakte tafels. Lekker maar toch wat te duur ( 175€ voor 2)

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Flapuit V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor ons het beste restaurant uit Lokeren! Verrassende gerechten in een ontspannen sfeer! Top! Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank Grietvb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant VOS bekeken, bekeken ook

Lokeren, Oost-Vlaanderen
Lokeren, Oost-Vlaanderen
 
Lokeren, Oost-Vlaanderen
Lokeren, Oost-Vlaanderen
 
Zele, Oost-Vlaanderen
Lokeren, Oost-Vlaanderen
 

In Restaurant VOS geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding