Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Dalia Hotel(Corfu Town)
US$ 139
US$ 122
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Corfu Palace Hotel(Corfu Town)
US$ 289
US$ 279
Bookgreece.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Sunset Hotel(Corfu Town)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 109
US$ 106
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Bretagne(Corfu Town)
US$ 105
US$ 102
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 186
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
City Marina Hotel(Corfu Town)
US$ 129
US$ 102
Bookgreece.com
Zie aanbieding
Arion Hotel(Corfu Town)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
The Rou Estate(Corfu Town)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Beoordelingen (1.249)
Beoordelingen filteren
1.249 resultaten
Waardering van reizigers
804
351
68
17
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
804
351
68
17
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.249 beoordelingen
15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer fijne vakantie gehad, topligging, fijne bediening door vriendelijk personeel!
Vriendin van onze zoon werd zelfs verrast op haar verjaardag dior maitre hotel met fles champagne en verjaardagsgebak!. Een echte aanrader!!

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank CHRIS V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thanks a lot for sharing your recent experience and for recommending our Hotel to the readers of TripAdvisor.

We are pleased that you enjoyed your stay and also I will make sure to pass your positive feedback to each member of our Team.

We would be more than happy to welcome you back in Mayor Mon Repos Palace soon.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2017 beoordeeld

Hebben een fantastisch verlof gehad in Mayor Mon Repos Palace. Komen reeds 18 jaar naar dit Hotel en steeds weer verbazen ze ons met hun gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Eigenlijk zijn ze al een beetje familie geworden LOL.
Het Hotel is prima gelegen op loopafstand van Corfu town in een rustige en typisch Griekse omgeving.Onze speciale dank gaat naar Lena, Costas, Dora en natuurlijk de vele andere die ons echt in de watten hebben gelegd.
Leuk was ook de avond animatie met muziekbandjes en zangeressen met prachtige stemmen.
Wij komen volgend jaar terug.

Kamertip: Frontaal zeezicht op de tweede verdiep heeft grote bedden.
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Raoul2805
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

This is lovely to read and I thank you for your delightful review.

It is wonderful that you feel so at home when you stay with us and the compliments you bestow upon us are of such value. Lena, Costas, Dora have seen your review and also sends their very best wishes.

I look forward to welcoming you home soon and thank you for your continued support.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2017 beoordeeld

Alles wordt gestuurd door de manager. De service van de staf was vriendelijk en uitstekend. Het geheel werkt op een Brits model gelegen op wandelafstand van Corfu Town. Prachtig weer.Het eten wordt zowel 's morgens als 's avonds in buffet vorm aangeboden. Er is overvloed van vlees, vis, bereide groenten en vers fruit voorradig.

Kamertip: Kamers met groot balkon op de vierde verdieping richting Badplaats Mon Repos
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Erik B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to review Mayor Mon Repos Palace on TripAdvisor.

I am thrilled you enjoyed our services and found the hotel to your comfort and enjoyment. It was a pleasure to have you staying with us and I hope that the fond memories that you left with shall encourage you to return at some point in the near future.

I very much look forward to welcoming you back.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Door een overboeking van de hotelier zijn wij niet op vakantie naar Corfu kunnen vertrekken en dit 2 dagen voordien.
Houd de eigenaar zijn gegevens niet bij of is dit de schuld van het reisbureau ?
Mvg Trees

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Larissa V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juni 2017
Google-vertaling

Dear Mr Larissa V.

Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused which was due to an unforeseen situation.
We really do hope that this unexpected case did not ruin your holidays in Corfu.
Finally, we look forward to welcome you in our hotel in the future and provide you with the most relaxing accommodation experience.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2017 beoordeeld

+
Het supervriendelijke personeel, niets is teveel en altijd interesse in wat je die dag gedaan hebt
Uitgebreid ontbijt
Dinerbuffet prima
Mooi uitzicht bij kamers met frontaal zeezicht
-
Bij de kamers met frontaal zeezicht wel wat 'geluidsoverlast' van de live muziek een aantal keer per week
Douchen in bad is niet handig als je bijna 1.90 bent, je staat met je hoofd tegen het plafond

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Lilian v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to sincerely thank you for spending some of your valuable time to share your experience during your stay at our hotel. We are pleased that you enjoyed your holidays in our hotel. Your comments are very important for us and help us to get better. Looking forward to welcoming you soon.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken