Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.307)
Beoordelingen filteren
1.307 resultaten
Waardering van reizigers
836
368
70
22
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
836
368
70
22
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.307 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2017 via mobiele applicatie

Zeer fijne vakantie gehad, topligging, fijne bediening door vriendelijk personeel!
Vriendin van onze zoon werd zelfs verrast op haar verjaardag dior maitre hotel met fles champagne en verjaardagsgebak!. Een echte aanrader!!

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank CHRISV3686
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thanks a lot for sharing your recent experience and for recommending our Hotel to the readers of TripAdvisor.

We are pleased that you enjoyed your stay and also I will make sure to pass your positive feedback to each member of our Team.

We would be more than happy to welcome you back in Mayor Mon Repos Palace soon.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2017

Hebben een fantastisch verlof gehad in Mayor Mon Repos Palace. Komen reeds 18 jaar naar dit Hotel en steeds weer verbazen ze ons met hun gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Eigenlijk zijn ze al een beetje familie geworden LOL.
Het Hotel is prima gelegen op loopafstand van Corfu town in een rustige en typisch Griekse omgeving.Onze speciale dank gaat naar Lena, Costas, Dora en natuurlijk de vele andere die ons echt in de watten hebben gelegd.
Leuk was ook de avond animatie met muziekbandjes en zangeressen met prachtige stemmen.
Wij komen volgend jaar terug.

Kamertip: Frontaal zeezicht op de tweede verdiep heeft grote bedden.
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Raoul2805
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

This is lovely to read and I thank you for your delightful review.

It is wonderful that you feel so at home when you stay with us and the compliments you bestow upon us are of such value. Lena, Costas, Dora have seen your review and also sends their very best wishes.

I look forward to welcoming you home soon and thank you for your continued support.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2017

Alles wordt gestuurd door de manager. De service van de staf was vriendelijk en uitstekend. Het geheel werkt op een Brits model gelegen op wandelafstand van Corfu Town. Prachtig weer.Het eten wordt zowel 's morgens als 's avonds in buffet vorm aangeboden. Er is overvloed van vlees, vis, bereide groenten en vers fruit voorradig.

Kamertip: Kamers met groot balkon op de vierde verdieping richting Badplaats Mon Repos
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ErikB3350
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to review Mayor Mon Repos Palace on TripAdvisor.

I am thrilled you enjoyed our services and found the hotel to your comfort and enjoyment. It was a pleasure to have you staying with us and I hope that the fond memories that you left with shall encourage you to return at some point in the near future.

I very much look forward to welcoming you back.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2017 via mobiele applicatie

Door een overboeking van de hotelier zijn wij niet op vakantie naar Corfu kunnen vertrekken en dit 2 dagen voordien.
Houd de eigenaar zijn gegevens niet bij of is dit de schuld van het reisbureau ?
Mvg Trees

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank LarissaV871
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juni 2017
Google-vertaling

Dear Mr Larissa V.

Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused which was due to an unforeseen situation.
We really do hope that this unexpected case did not ruin your holidays in Corfu.
Finally, we look forward to welcome you in our hotel in the future and provide you with the most relaxing accommodation experience.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2017

+
Het supervriendelijke personeel, niets is teveel en altijd interesse in wat je die dag gedaan hebt
Uitgebreid ontbijt
Dinerbuffet prima
Mooi uitzicht bij kamers met frontaal zeezicht
-
Bij de kamers met frontaal zeezicht wel wat 'geluidsoverlast' van de live muziek een aantal keer per week
Douchen in bad is niet handig als je bijna 1.90 bent, je staat met je hoofd tegen het plafond

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Lilian v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to sincerely thank you for spending some of your valuable time to share your experience during your stay at our hotel. We are pleased that you enjoyed your holidays in our hotel. Your comments are very important for us and help us to get better. Looking forward to welcoming you soon.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken