Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.608)
Beoordelingen filteren
3.608 resultaten
Waardering van reizigers
1.911
1.096
413
116
72
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.911
1.096
413
116
72
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 3.608 beoordelingen
29 mei 2018 beoordeeld

Goed, schoon en een fijne ligging.
Ligt net buiten het drukke toeristische gedeelte, maar binnen 10 min loopafstand ben je wel in het hard van de zuidkust van Tenerife. Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Vooral heel prettig hoe aardig het personeel tegen onze dochter van 20 maanden was.

Kamertip: The level experience is er eentje om nooit te vergeten
  • Verbleef: mei 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank Aatnie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria C, Guest Relations Manager van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 mei 2018
Google-vertaling

Dear Aatnie,

Thank you so much for choosing Melia Jardines del Teide for your holidays in Tenerife and for your positive comments regarding our hotel.

We are really glad you enjoyed your vacation and I assure I will transmit your positive comments to the rest of the team which will motivate them on the daily day.

Best Regards,
María Campos,
GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier is prachtig hotel.
Aardig hotelpersoneels goed service blue lounge salem ali ,ramierez .
Hotelkamer is prachtig
Diner is erg goed
Zwembad is prachtig
Coktail espresso martini very good.

Uitzicht prachtig.
Ik aanraad u hier komen.

Verbleef: mei 2018, reisde alleen
Bedank Viram R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria C, Guest Relations Manager van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2018
Google-vertaling

Dear Viram,

Thank you for chooing Melia Jardines del Teide for your holidays in Tenerife.
We are glad you enjoyed your holidays with us and that the experience with Melia was fantastic.
We hope to see you really soon.

Best Regards,
María Campos,
GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Verblijf is helemaal top!

Ali ,Salem, Jose ,Bruno en Mabel doen het het erg leuk en zijn betrokken alsof het een eigen hotel is. Eten is erg goed en gevarieerd! Kamer erg ruim. Hadden all-inclusive geboekt en alles zat er bij in.

Komen absoluut terug (misschien volgend jaar)

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank davendre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria C, Guest Relations Manager van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Dear Davendre,

In Melia Jardines del Teide we are delighted to know you had an enjoyable stay in our hotel. We would like to thank you for your feedback and we hope to receive you again in a near future.

Best regards,
Maria Campos
GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mijn broer een heerlijk verblijf gehad in dit prachtige resort. Mooi uitzicht, fijne kamers en vriendelijk personeel. Bedankt Melia voor jullie gastvrijheid, in het bijzonder Ali en Salem! Een verblijf om aan te bevelen!

Verbleef: april 2018, reisde met familie
1  Bedank Romy d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria C, Guest Relations Manager van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Dear Romy,
Thank you very much for taking the time to share your recent experience in our Hotel. We are delighted to know you enjoyed our facilities and services, specially the Blue Bar with the nice view and staff. Thank you one more time for giving us the opportunity to host you during your vacation in Tenerife and we hope to welcome you again in a near future.

Best regards,
Maria Campos
GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2018 beoordeeld

Een fantastisch hotel met een heel mooi uitzicht, vriendelijk personeel en een heel goed buffet. De avonden op het mooie terras bij het restaurant waren romantisch. Wij waren maar een paar dagen in het hotel gedurende de pasen, maar we zullen het nooit vergeten!

  • Verbleef: maart 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
1  Bedank Michiel212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria C, Guest Relations Manager van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 april 2018
Google-vertaling

Dear Michiel,

First of all I would like to thank in the name of the whole Melia Jardines del Teide team for have chosen us for your stay in Tenerife. Also we would like to thank you for taking the time to transmitting your opinion about your recent stay in our Hotel. We are really happy you liked our buffet, terrace and staff in the hotel and hopefully we will see you really soon.

Best regards,
Maria Campos
GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken