Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Snel en smaakvol”
Beoordeling van Bombay Babu Torviscas

Bombay Babu Torviscas
Een tafel reserveren
2
za 19-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 39 van 438 Restaurants in Costa Adeje
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 28
Keukens: Indiaas
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Buiten zitten, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Vlotte en vriendelijke bediening. Het eten werd snel geserveerd na het bestellen en was van prima kwaliteit. Een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 471saskiaw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.514)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 2.514 beoordelingen

8 september 2019 beoordeeld

Het eten was heerlijk wij hadden de chicken madras genomen, de bediening was super behulpzaam en aardig.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Soumaya89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
prakashmaher, Owner van Bombay Babu Torviscas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Soumaya89,

Heel erg bedankt voor het reageren en voor de 5 sterren. Het hele team verwelkomt je graag snel weer.

Hoogachtend,
Bombay Babu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Last minute beslist om hier te komen eten vanwege de goede recensies op Tripadvisor. Chicken curry was heerlijk en de rijst erbij ook. Alle obers waren heel vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank KimC4801
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
prakashmaher, Owner van Bombay Babu Torviscas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste KimC4801,

Heel erg bedankt voor het reageren en voor de 5 sterren. We kijken ernaar uit je weer te zien, boek bij ons de volgende keer dat je hier bent en probeer meer gerechten op ons menu! Een grote hallo van al onze medewerkers

Hoogachtend,
Bombay Babu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik en mijn vrouw hebben heerlijk gegeten. Heel goed restaurant . Vriendelijke bediening, betaalbaar. We gaan zeker nog eens terug

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Johnhuiberts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
prakashmaher, Director de Relaciones Públicas van Bombay Babu Torviscas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2019
Google-vertaling

Dear Johnhuiberts,

Thank you so much for commenting and for the 5 Stars.
The entire team will be more than happy to welcoming you back very soon.

Yours sincerely,
Bombay Babu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2019 beoordeeld

Zeer lekker aan een goedkope prijs.Mooi gepresenteerd - verzorgd en zeer hulpzaam personeel. Hebben ervan genoten en komen zeker terug.Vanwege Philip en Christine

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jacoby_pmr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
prakashmaher, Director General van Bombay Babu Torviscas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 februari 2019
Google-vertaling

Dear Philip and Christine,

Thank you so much for sharing your experience at Bombay Babu. It makes us very proud to read that you have truly enjoyed your time among us.

We will be more than happy to welcome you back.

Dank u wel en tot ziens :-)

Yours sincerely,
Bombay Babu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bombay Babu Torviscas bekeken, bekeken ook

 

In Bombay Babu Torviscas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding