Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend!”
Beoordeling van Delhi Darbar

Delhi Darbar
Reserveer een tafel
2
ma 18-1
20:00
Geclassificeerd als nr. 7 van 411 Restaurants in Costa Adeje
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 24
Gegevens restaurant
25 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker en heel gezellig.. Zeker een aanrader als je in Tenerifé bent.. Vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank SaraWerkhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.156)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 2.156 beoordelingen

11 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was heerlijk. Lekkere Currie’s. Ook goede service. Regelmatige check of alles in orde was, super vriendelijk. Top!

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank 965irmad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke curry met lamsvlees en fenegriek bladeren & naan alles vers, echte aanrader. Kies de house specials.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank werkmand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijk gegeten. De prijs is oké. De bediening is heel attent. We komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank 65astrid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Er zijn best veel restaurants met dit type eten. Deze is echt een aanrader. Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank jacquelinesS6708CC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Delhi Darbar bekeken, bekeken ook

 

In Delhi Darbar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.