Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Iberostar Grand El Mirador
Hotels in de buurt
Iberostar Sábila(Costa Adeje)
US$ 182
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 220
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 239
US$ 215
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 208
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Iberostar Anthelia(Costa Adeje)
US$ 257
US$ 229
iberostar.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 258 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Bahia del Duque(Costa Adeje)
US$ 1.176
US$ 380
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
H10 Costa Adeje Palace(Costa Adeje)
US$ 186
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 235
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Sunset Bay Club by Diamond Resorts(Costa Adeje)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 113
Booking.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Iberostar Grand Salome(Costa Adeje)
US$ 616
iberostar.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.671)
Beoordelingen filteren
1.671 resultaten
Waardering van reizigers
1.258
281
88
28
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.258
281
88
28
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.671 beoordelingen
15 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerlijk is eerlijk een balconery kamer bij Mirador is niet goedkoop maar het was het ons zeker waard. Nu is het gehele hotel al bijzonder luxe maar zelf dat blijkt nog beter te kunnen. Ik noem even grote luxe suite, onbeperkte minibar, hostess, eigen zwembad met jacuzzi en meerdere zit gelegenheden en veel lig- en loungebanken met veel schaduw mogelijkheden !! Onbeperkt eten en drinken, onder andere Moët , en per periode van de dag hapjes. Super allemaal. Het gemiddelde publiek is wat ouder de sfeer derhalve ingetogen . Het animatie programma is dan ook zeer rustig de belangstelling hiervoor is dan ook niet groot. Dat is wel jammer. Het buffet is uitgebreid en keurig met andere woorden helemaal top. El Mirador tot volgend jaar .

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
1  Bedank Hindrik S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2017 beoordeeld

Zeer mooie en rustige locatie , met een prachtig zicht op zowel tuin als zee en zand strand leduque . Voor als je minstens op de 4 verdieping kan verblijven of hoger in kamers met zeezicht , ov vertoeft in het exclusieve vip gedeelte.
Uitstekende en uitgebreide keuken. Je wordt er op al je wenken bedient door zeer vriendelijk personeel . Enorme nette en proper kamers , met uitstekende service . Ook aan het zwembad is de service uitstekend . ruimte genoeg , en een zwembad met hoge temperatuur van water die constant wordt gehouden. Een aanrader voor mensen die houden van rust , en zeer lekker eten. We keren zeker eens terug naar dit prachtige IBEROSTAR Grand Hotel El Mirador. Enkel de wifi buiten aan de pool en wigwijde is zeer ontoereikend , maar met de data romige die nu zo goed als gratis is is connectie met de wereld geen probleem meer . dus zie dat je genoeg data volume beschikbaar hebt . dus al het hotel nog aan de wifi
Beschikbaarheid werkt en mogelijk ook wat ligzetels voor het zandstrand kan beschikbaar stellen is dit meer dan 5 sterren waard .

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Iberostar
1  Bedank PDCremer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2017 beoordeeld

Adults only hotel, is enorm rustig. Al het personeel is enorm vriendelijk en je wordt op uw wenken bediend. Suite kamer met zicht op zee, zeer ruim en proper, heel goed bed. Iedere dag een gratis Belgische krant. Ze komen de kamer 2x per dag opruimen. Als je terugkomt van diner, ligt het bed half open, chocolaatje op het kussen, voetmatje aan het bed gelegd, alle sfeerlichtjes aan (en dat zijn er veel) wanneer je de kamer binnenstapt,.. er wordt aan veel gedacht.
Bediening aan het zwembad van drank, fitnessruimte met ramen open en zicht op de zee, zalig.
Enorm uitgebreid ontbijt en diner, iedere dag verschillende keuze mogelijk. ook a la carte restaurants vielen enorm goed mee! 's avonds nog eventjes verder ontspannen met een drankje in de bar met bv een goeie live pianist op de achtergrond. Verschillende keer cava en aardbeien op de kamer, vers fruit,.. Niemand dringt zich op. We komen terug

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank 555elkevdb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel 5 sterren zeker waard
Vriendelijk en vakbekwame bediening
Alles goed geen opmerkingen
Geweldig zwembad met prima bedden en sauna is oké
Ligging tov strand is prima de lunchgelegenheid kan beter de koffie is om te drinken beslist geen Spaanse kwaliteit


Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Jack M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2017 beoordeeld

Je verwacht meer van een hotel met deze sterren en prijzen.
Ontbijt was prima en mooi verzorgd. Het zwembad is ook zeer mooi en de plaatsen om de zonnen zijn mooi in een verzorgde tuin. Wel lag er redelijk veel vuil beneden in het zwembad. Maar voor al de kamer viel tegen. Redelijk klein en druk. Toilet knop werkte niet en was stuk, moest je telkens met een pen terug omhoog halen ander bleef het water lopen. Bij het bad lag een extra douchekop die waarschijnlijk is vervangen, die is er het hele verblijf blijven liggen. Stop van de afvoer van het bad was los van de ketting. Op 1 kamer werkte de airco heel goed maar de kamer ernaast veel minder doordat de filter in de hal van de kamer daar dan ook volledig dicht zat. Verschillende schijven van de dressing gingen niet open. Wij zijn na 4 dagen naar een ander hotel gegaan. Reeds vaak bij Iberostar geweest en altijd content maar hier niet. Bediening in restaurant is zeer vriendelijk en behulpzaam. Personeel aan de receptie zit daar niet altijd met evenveel goesting. Was het slecht nee maar de prijs/kwalitiet van niet in orde. Het is toch een hotel in de duurdere klasse!

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Iberostar
Bedank MADEVE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken