Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Pamplona(Playa de Palma)
US$ 194
US$ 184
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Occidental Playa de Palma(Playa de Palma)
US$ 207
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 270 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Myseahouse Neptuno(Playa de Palma)
US$ 192
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Pure Salt Garonda(Playa de Palma)
US$ 256
US$ 243
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Iberostar Playa de Palma(Playa de Palma)
US$ 364
US$ 331
iberostar.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Iberostar Cristina(Playa de Palma)
US$ 260
US$ 240
iberostar.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Caballero Hotel(Playa de Palma)
US$ 202
US$ 190
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
Iberostar Bahia de Palma(Playa de Palma)
US$ 279
US$ 270
iberostar.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
HM Ayron Park(Playa de Palma)
US$ 176
US$ 154
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
HM Gran Fiesta(Playa de Palma)
US$ 237
US$ 193
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (190)
Beoordelingen filteren
190 resultaten
Waardering van reizigers
30
76
55
20
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
30
76
55
20
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 190 beoordelingen
13 mei 2017 beoordeeld

Kamer zelf was in orde. Al de rest was niet genietbaar, onvriendelijk personeel op enkele uitzonderingen na. Terras met uitzicht recht op een ander terras 2 meter verder en de keukenschouw. Andere kamer gevraagd en receptionist was zelfs te lui om op de lijst te kijken of te doen alsof hij moeite deed. Ongezellige lawaaierige eetzaal, zwakke presentatie van buffet. Eén keer ziek van het ontbijt. Alles direct cash te betalen. Geen roomservice geen minibar, geen kluis, geen,...Mon Dieu

Kamertip: aanvaard geen kamer met nummer 130,131
  • Verbleef: april 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Roger B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld

Goed en net hotel met een uitstekende keuken een goed ontbijt en diner een 9 voor het warm en koud buffet zeer uitgebreid . Vriendelijke medewerkersSchone kamers.Mooi groot zwembad met voldoende ligstoelen.Hotel ligt 200 meter van het strand.Buslijn 25 brengt je meerdere keren per uur voor 1,50 naar de hoofdstad.Niet ver van El Arenal.Minpuntje slechte Wifi op de kamers gratis en voor 7 dagen 10 Euro.3 persoonskamers zijn niet zo groot.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank jo H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk familiehotel met onlangs gerenoveerde kamers dicht bij het strand! Goede service en receptie enig minpunt is dat je moet betalen voor de niet al te beste WiFi... Ontbijt + Diner zijn dik in orde zeker voor het aantal mensen waar ze voor moeten koken, bediening is erg gastvrij! Voor de rest centraal gelegen bij boulevard en strand en je kunt makkelijk met de bus naar de hoofdstad die waanzinnig leuk en mooi is.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Wouter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel was heel netjes met een zeer schoon zwembad. Het zwembad was ook heel groot en werd iedere dag getest. Het hotel lag zeer kort bij het strand en was toch heel rustig s'avonds. Het hotel personeel was zeer vriendelijk en het eten was heel netjes verzorgd en heel uitgebereid. Echt een aanrader voor gezinnen!

Verbleef: september 2014, reisde met familie
Bedank joey3315
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
7 november 2014 beoordeeld

Dit hotel heeft alles wat je zoekt voor een korte vakantie. Het is brandschoon, de kamers zijn ruim en modern, het eten is goed, het zwembad is fantastisch en het is slechts een korte wandeling naar het strand, maar er komen voornamelijk Duitse gasten. Personeel is vriendelijk en er waren altijd voldoende ligbedden rond het zwembad; tijdens ons verblijf daar, waren we overdag vrijwel de enige gasten rond het zwembad. Er is genoeg te doen in Playa de Palma, dat in het midden van een hoefijzervormige baai ligt, waar ook de resorts van El Arenal en C'an Pastilla liggen aan beide uiteinden. De wandeling aan elk van de uiteinden van de baai is prachtig (neem goede wandelschoenen mee, wat ik niet had gedaan!), En ik zou het huren van fietsen (kosten ongeveer 5 euro per dag) aanraden en fietsen naar Palma, wat een paar uur duurt. Al met al een zeer aangename minivakantie en ik zou dit hotel aanraden.

Bedank natalie w
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken