Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (376)
Beoordelingen filteren
376 resultaten
Waardering van reizigers
124
155
55
30
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
124
155
55
30
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 376 beoordelingen
21 maart 2018 beoordeeld

Wij hebben al meerdere vakanties doorgebracht in hotel Playa Golf.
Vlak aan het strand
Zeer mooie ruime kamers, eten goed en afwisselend.
Zeer vriendelijke bediening en personeel.
Zeker een aanrader!!!
Peter en Marian

  • Verbleef: februari 2018, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank petersmeets2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pedro M, Director General van Hotel Playa Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 maart 2018
Google-vertaling

Thanks a lot for your positive feedback about your stay.
It´s nice to hear that you choose our hotel again and again for spending your holidays with us.
We hope to remain your first adress on Mallorca and are glad to see you soon again.
Jaume mas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wederom geboekt bij Playa Golf, kom er al 40 jaar. Ivm hoogtevrees vragen wij lage gedeelte. They say: We confirm nº 244 or near.
Kom je aan, krijg je 5e etage!!!!! Kortom niet buiten zitten en deel van vakantie verpest.
Verder nog steeds prima eten, goede ligging. Mooi hotel. Alleen wel je afspraken nakomen.

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
Bedank Toine L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pedro M, Director General van Hotel Playa Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 maart 2017
Google-vertaling

Thank your for your feedback About your stay.
The wish About the room 244 is as always just a wish. We can never confirm any room number because sometimes we just can´t realice all the wishes but we always try our best.
We hope to see you again and maybe the next time we can make your wish come true.
Jaume Mas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Met gezin tijdens de herfstvakantie weer in Playa Golf geweest. Verbleven in de vernieuwde junior suite met zeezicht. Zeer royale kamer met alles er op en eraan. Eten was nog steeds prima, waarbij ontbijt eruit springt. Lekkere zwembaden.

Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
Bedank Toine L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pedro M, Director General van Hotel Playa Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 december 2016
Google-vertaling

Hello,
Thank you for writing an feedback about your stay at our hotel.
We´re glad that you were satisfied with the hotel in general and the staff.
We hope to welcome you in our hotel the next time you are spending your vacations in Mallorca.
Jaume Mas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vlak aan het strand van el arenal mooi hotel met prima faciliteiten eten is hoed mooie gerenoveerde kamers alleen is het op het strand heel erg druk en is het s avonds rumoerig op straat jammer veel noord afrikaanse straatverkopers

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
Bedank Ko V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pedro M, Director General van Hotel Playa Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 november 2016
Google-vertaling

Hello, thanks a lot for your feedback about your stay in our hotel.
We´re glad that you liked the hotel and it´s service.
About the noise outside the hotel we´re sorry.
The next time you can book a room with sea view and you´ll notice a big difference.
Jaume Mas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2016 beoordeeld

Schitterend Hotel aan de boulevard in Arenal Mallorca . Mooie ambiance goed ontbijt Super personeel Mooie luxe hotelkamers een aanrader voor iedereen. Buiten het terras geweldig mooi alles goed schoon en netjes afgewerkt MG Lounge een aanrader voor lekker te genieten van spaanse gerechten

Kamertip: uitzicht op middelandse zee en boulevard
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jack V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken