Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ben je op zoek naar de laagste hotelprijzen? Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je.

“weer een top vakantie” 5 van 5 bollen
Beoordeling van Lani´s Suites de Luxe

De beste prijzen voor -
Voer reisdata in voor de beste prijzen
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 3 websites!
Lani´s Suites de Luxe
Beoordeeld als nr. 1 van 93 hotels in Puerto del Carmen
Maassluis, Nederland
Niveau bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“weer een top vakantie”
5 van 5 bollen Beoordeeld op 15 november 2016

We verbleven hier voor de tweede keer en het was nog beter dan vorig jaar, alles tot in perfectie en toch heerlijk ontspannen en alles kan . Super personeel, niets is te veel.
Het restaurant is top, wordt perfect aangestuurd door Antonio en zijn personeel. heerlijk eten, op 2 avonden na elke avond hier heerlijk gegeten en heerlijk fijn erbij en uitstekende service. we komen graag weer terug volgend jaar .

Kamertip: alle suites zijn top,
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef November, 2016, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Kamers
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank douanita
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JonathanLSD, Director de Relaciones Públicas van Lani´s Suites de Luxe, reageerde op deze beoordeling, 16 november 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear douanita,

Thank you so much for your kind review about your stay at Lani's Suites de Luxe.

We are pleased to know that you enjoyed more than expected your second stay with us and have appreciated our new services and details, we try to reach the perfection.

All of our staff is grateful for your words, you will always be welcome.

Looking forward for your next stay !

Best greetings from Lanzarote.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

400 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    389
    9
    3
    0
    0
Bekijk beoordelingen van
31
305
8
1
Overzicht waarderingen
  • Locatie
    5 van 5 bollen
  • Slaapkwaliteit
    5 van 5 bollen
  • Kamers
    5 van 5 bollen
  • Service
    5 van 5 bollen
  • Prijs/kwaliteit
  • Hygiëne
    5 van 5 bollen
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips
Datum | Waardering
  • Eerst Chinees (vereenvoudigd)
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Noors
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Veenendaal, The Netherlands
Niveau bijdrager
16 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 39 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 13 november 2016 via mobiele applicatie

Een jaar geleden hadden we ook een suite met 2 slaapkamers samen met mijn zus. En het was perfect. Dus kan perfectie worden verbeterd? JA!
Leuke details zoals een extra plankje in de kast om schoenen beter weg te zetten. Een extra plankje in de badkamer voor royaal aanbod badproducten. De 4 zonnebedden op het balkon hadden extra hoekjes zodat het badlaken er niet afwaait. Ook lag er een comfortabel badstoffen kussentje op. Er lagen dames en heren witte zonnehoedjes klaar die dankbaar gebruikt werden ook tijdens uitstapjes. Een mooie verrekijker om een voorbijvarende 4 master of cruiseschip eens aandachtig te bekijken. Ach zoveel aandacht voor detail dat ik vast wat vergeet. En natuurlijk Lani's restaurant...alles even heerlijk. Voor ons elke avond een bezoekje waard.
Allemaal heel hartelijk bedankt. Het kon niet beter Samuel. Laten we hopen dat we volgend jaar weer terug kunnen komen!

Verbleef November, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank Hendrika
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JonathanLSD, Public Relations Manager van Lani´s Suites de Luxe, reageerde op deze beoordeling, 15 november 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Hendrika,

Thank you so much for your beautiful review about your stay with us at Lani's Suites de Luxe.

We are so grateful for every detail that you mention, we are pleased to read it and to know that you loved your stay with us for the second time in a year.

We always try to improve to give an unforgettable stay to all of our guests, thanks again from all the staff, it was a real pleasure to welcome you again. We appreciate your recommandations about our services, details and food.

We hope to see soon you again to our joy.

Best regards from Puerto del Carmen !
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zwijndrecht, Nederland
Niveau bijdrager
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 23 maart 2016 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier in maart 2016. In een woord fantastisch. Mr. Lani's en zijn staff verzorgen je gedurende de hele vakantie. Niets is teveel voor het personeel om de klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ontbijt, lunch, diner heerlijk. App geweldig. Jacuzi heerlijk. Terras bij app geweldig. Een echte aanrader.....

Verbleef Maart, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
1 Bedank Peet2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 27 december 2015 via mobiele applicatie

Woorden schieten tekort om een beoordeling te schrijven voor deze hemel op aarde.
In dit prachtige decor staat er achter de charmante eigenaar, een uitmuntend team, die als de golven der zee in dezelfde
richting varen van kwaliteit, vriendelijkheid, behulpzaamheid en
professionaliteit. Niets is teveel gevraagd.
Genietend van al dat goeds in een geweldig schouwspel dat enkel de zee u bieden kan, vraag je je enkel af ........
Wanneer kan ik hier terugkomen.........

Verbleef December, 2015, bezocht met familie
Nuttig?
1 Bedank Luc-Brigitte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raul C, Dacil Rodriguez - Subdirectora van Lani´s Suites de Luxe, reageerde op deze beoordeling, 4 januari 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
OMG!!! thank you so much for this beautiful review!!! We are very glad to welcome you always!! Thank you, thank you, thank you!!!
We hope we welcome you soon again at you holidays home in Lanzarote
Dacil Rodriguez
Subdirectora
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fiumaretta, Italië
Niveau bijdrager
46 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 18 december 2015

allemaal en alles was uitstekend.
moeilijk te evenaren.
nog nooit zoiets perfect meegemaakt we hebben er niet genoeg woorden voor.
Hopelijk blijft dit nog lang in stand want dit is werkelijk uitzonderlijk.

  • Verbleef December, 2015, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 3 van 5 bollen
      Locatie
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank paolok777
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raul C, Dacil Rodriguez - Subdirectora van Lani´s Suites de Luxe, reageerde op deze beoordeling, 18 december 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Paolo K,

Thank you very much for your visit and for your review! We know your wife have arrived at home well and she fell better know!! Please send to her our regards.

We look forward to welcome you again!!

Best regards,

Dacil Rodriguez
Subdirectora
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Veenendaal, The Netherlands
Niveau bijdrager
16 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 39 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 3 december 2015 via mobiele applicatie

Mijn man, zus en ik hadden de 2 slaapkamer suite. Bij aankomst stond een taxichauffeur met onze naam ons op te wachten en bij aankomst werden wij en onze bagage naar de kamer gebracht waar een chocolade verrassing en champagne stonden te wachten. De formaliteiten konden wachten tot we lekker geslapen hadden. Na 2 dagen waren we totaal relaxed. Goede bedden..jacuzzi op enorm balkon met 4 ligbedden, 6 stoelen, tafel, loungeset. Personeel en eigenaar allemaal erg behulpzaam en vriendelijk en dan als klap op de vuurpijl Lani's restaurant. Perfect, gooi andere adresjes maar weg. Ze lezen je wens van je gezicht voor je het uitspreekt. Geloof de foto's op de website maar. In het echt is het nog prettiger met het geluid van rollende golven erbij. En dan te bedenken dat wij van de 14 dagen nog 3 te gaan hebben. Bij thuiskomst moet ik even 2x geopereerd worden maar daar ben ik klaar voor. Dus nu vast review.

Verbleef November, 2015, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank Hendrika
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Loppem, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
5 van 5 bollen Beoordeeld op 22 oktober 2015

De ervaring bij Lanis Suite was uitstekend. Een klein hotel met 25 suites waar rust en kalmte heerst. Het hotel is sinds 6 maanden geopend waardoor alles nog nieuw is. Het restaurant van het hotel is 'a la carte' dus geen buffetten, zelfs het ontbijt wordt via de kaart gekozen. Even aanpassen maar alles is overheerlijk. De vrouwelijke restaurantmanager is een uitzonderlijke dame.
De eigenaar spreekt iedere hotelgast aan. Dit geeft een persoonlijke toets aan het verblijf. De verlichting van het gebouw en het zwembad zijn zeer mooi. De foto's op de site zijn representatief! De hotelgasten zijn overwegend uit Groot-Brittannië dus soms is een kleine aanpassing als Belg nodig.
Zeker een aanrader. We delen de mening van de vorige beoordeling. Je hoeft geen half pension te nemen. Valt wat duur uit en voor wie van afwisseling houdt zijn er voldoende restaurants in de nabije omgeving.
Een zeer goede wifi in gans het hotel (dus ook in de kamer!).

  • Verbleef Oktober, 2015, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
1 Bedank Tonny1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raul C, Gerente van Lani´s Suites de Luxe, reageerde op deze beoordeling, 13 november 2015
Lieve Tonny1964 ,
Eerst moet je me mijn vergeven omdat mijn Nederlands is erg slecht. Sorry!!! :)
Dank u voor het bezoeken van Lani's Suites de Luxe Restaurant en Café Lani's en voor het delen van je gedachten met iedereen op Tripadvisor.
Gelieve laat je niet terug te komen en bezoek ons.
GroetenTonny1964
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Puerto del Carmen in overweging
op 2.5 km afstand
La Isla Y El Mar Hotel Boutique
La Isla Y El Mar Hotel Boutique
nr. 5 van 93 in Puerto del Carmen
4.5 van 5 bollen 243 beoordelingen
op 2.9 km afstand
Costa Sal Villas and Suites
Costa Sal Villas and Suites
nr. 3 van 93 in Puerto del Carmen
4.5 van 5 bollen 1.854 beoordelingen
op 2.4 km afstand
Seaside Los Jameos Playa
Seaside Los Jameos Playa
nr. 9 van 93 in Puerto del Carmen
4.5 van 5 bollen 3.318 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 18.0 km afstand
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
op 17.8 km afstand
Barcelo Teguise Beach - Adults only
op 2.8 km afstand
Sol Lanzarote All Inclusive
Sol Lanzarote All Inclusive
nr. 28 van 93 in Puerto del Carmen
4.0 van 5 bollen 3.012 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Lani´s Suites de Luxe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Lani´s Suites de Luxe

Gelegenheid: Lani´s Suites de Luxe
Adres: Avda de Las Playas, 26, 35510 Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanje
Telefoonnummer:
Locatie: Spanje > Canarische Eilanden > Lanzarote > Puerto del Carmen
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Selectie dranken Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 93 hotels in Puerto del Carmen
Prijsklasse (per nacht): € 324 - € 449
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Lani´s Suites de Luxe 4*
Aantal kamers: 25
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia en Hotels.com, dus je kunt je reserveringen bij Lani´s Suites de Luxe met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding