Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (673)
Beoordelingen filteren
673 resultaten
Waardering van reizigers
502
124
30
11
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
502
124
30
11
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 673 beoordelingen
Beoordeeld op 29 mei 2017

Mooie, verzorgde kamers. Vriendelijk personeel. Goede service. Lekkere buffetten met voldoende afwisseling. Ideaal om er rustig te relaxen, maar het hotel is evengoed een prima uitvalsbasis om het eiland per lijnbus of huurauto te verkennen. Zeker aan te bevelen.

Kamertip: De Atlanticsuite heeft een ruim privé- terras met zit- en ligstoelen.
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank wimbos2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheHotelmanagement01, Director de Relaciones con Clientes van La Isla Y El Mar Hotel Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2017
Google-vertaling

Dear Ms., Mrs. or Mr. wimbos2,

Many thanks for your positive review about your recent stay in La Isla y el Mar Hotel Boutique. We are pleased you enjoyed your stay and hope we will see you around some time ahead.
Your recommendation is the most valuable present you could offer us.

Best regards,

The Management Team!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2017

We zijn hier een week geweest en hebben er genoten. Wij hadden half pension en hebben hier de hele week gegeten omdat het eten echt goed was.

De service is uitstekend. Ook de lunch kaart was uitstekend. We hebben hier meerdere keren gebruik van gemaakt.

Kamertip: Wij hadden een suite, een slaapkamer , badkamer en zitkamer met een eigen terras met stoelen en ligstoelen.
Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Betty D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheManagement010116, Director de Relaciones con Clientes van La Isla Y El Mar Hotel Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2017
Google-vertaling

Dear Mrs Betty D.,

First of all we want to thank you for having chosen La isla y el mar, hotel Boutique for your stay in Lanzarote.

All our staff is deeply committed and work hard in order to achieve the level of satisfaction you, our Guests, expect and deserve.

And your review motivates and encourages us to continue working on the same line. Thank you once more.

Looking forward to welcoming you again at any time.

Kind regards,

The Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2016 via mobiele applicatie

Alles in dit hotel is zeer verzorgd. De kamers tot de restaurants. De staff is zeer vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Zicht op zee van een aangenaam terrasje die iedere kamer heeft. Het is er zeer rustig. Eigenlijk geen minpunten te bespeuren. Een aanrader dus.

Datum van verblijf: augustus 2016
Bedank RonaldC2230
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheManagement010116, Director de Relaciones con Clientes van La Isla Y El Mar Hotel Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Mr Ronald C.,

First of all we want to thank you for having chosen La isla y el mar, hotel Boutique during your stay in Lanzarote.

We are really pleased to see that you have enjoyed your stay with us as it is our main goal to achieve this level of satisfaction with all our Guests.

It will be an absolute pleasure to welcoming you again any time.

With Kind regards,

The Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2016 via mobiele applicatie

Mooi hotel, vriendelijk personeel in een lounge setting. Mooi zwembad met chill out-zone en bar die tot de verbeelding spreken. Ontbijt is zeer uitgebreid en echt goed. Er is ook een a la carte restaurant en een buffet-restaurant. Rustig gelegen. De zee is op wandelafstand.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Sarah C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheManagement010116, Director de Relaciones con Clientes van La Isla Y El Mar Hotel Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Mrs Sarah C.,

Thank you so much for taking the time to write such a nice review about our hotel.

We are really pleased to see that you have enjoyed your stay with us as it is our main goal to achieve this level of satisfaction with all our Guests.

It will be an absolute pleasure to welcoming you again any time.

With Kind regards,

The Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 12 januari 2016

Het hotel La Isla y el Mar biedt een rustige omgeving, dicht genoeg bij de oude haven van Puerto del Carmen (vriendelijke restaurants en bars) en ook dicht bij de afrit van Puerto del Carmen zodat u gemakkelijk andere plaatsen in Lanzarote bezoek met uw auto.
De kamers zijn echt mooi ingericht, het geeft u de indruk van een moderne appartement-suite, echt meer dan alleen een kamer.
Sommige negatieve punten:
- ontbijt is een beetje teleurstellend voor de betaalde prijs met industriële producten, en meestal teveel mensen in het te kleine restaurant/buffet. Koffie is verschrikkelijk (koffie Americano met veel water, geserveerd in potjes).
- Badkamer is echt mooi en "design" maar niet handig en niet praktisch! Ze bieden badjassen maar niets om hen op de muur te hangen, is er ook een gebrek aan dingen je handdoeken in de suite te hangen ...
Conclusie:
Te duur en een beetje te duur voor wat het is, maar een zeer goede service. Zou ideaal zijn als het 20 % minder duur zou zijn. (Aangepaste autom vertaling okt2016: Koffie was best sterk, er zijn genoeg haakjes in de badkamer, vers brood, verse jam, dus wellicht verbeterd.)

3  Bedank Julien L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.es. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken