Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk hotel”
Beoordeling van BelleVue Aquarius

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
BelleVue Aquarius
Beoordeeld als nr. 77 van 91 hotels in Puerto del Carmen
14 februari 2017 beoordeeld

Voor het 4e jaar met een grote groep in dit hotel. Hoewel er verbeteringen nodig zijn een goede prijs kwaliteit verhouding. Eten dit jaar aanmerkelijk beter als andere jaren. Hopen volgend jaar weer met een grote groep hier heen te gaan

Kamertip: Niet geschikt voor mensen met loop problemen
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2017, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank thescubaexperience
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marie pierre l, Member Services van BelleVue Aquarius, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2017

Heel hartelijk bedankt thescubaexperience . Wij hopen dat uw bezoek volgend jaar.
Met vriendelijke groet.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.306)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 1.306 beoordelingen

10 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Net appartement , prima eten voor ieder wat wils. Apartementen wat oud maar verzorgd en schoon.
Ook zwembad en restaurant is schoon.
Personeel is aardig en behulpzaam.
Animatie is ook goed, en spreekt verschillende talen. O.a. nederlands

Verbleef: November, 2016, reisde met familie
Bedank Léon K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marie pierre l, member services van BelleVue Aquarius, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016

Wij danken u voor uw opmerkingen Léon K. We proberen altijd onze klanten zijn comfortabel en zo mogelijk ook met de taal.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2016 beoordeeld

Nog nooit zo'n smerig en slecht onderhouden hotel gehad.
De bedden lagen bijna op de vloer en waren erg hard. roest in de badkamer en heel veel kapotte tegels en de deur was helemaal kapot ...Ze hebben geen liften en dat is wel nodig, omdat het heel hoog is 3 of 4 etages.Ik raad iedereen af om dit hotel te boeken.
Een grondigge renovatie zou hier beslist moeten gebeuren. Ik kom hier nooit meer terug.

  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank kati121666
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BlueBayResorts, Director de Relaciones Públicas van BelleVue Aquarius, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2016
Google-vertaling

Hello kati121666, the cleaning is done 5 times weekly but we are sorry to hear that you didn't enjoy your stay. At the moment we're planning a reform of the structure and it will sort out some of the points you mention. Thank you for your commentary.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2016 beoordeeld

Hotel heeft nodig een opknapbeurt nodig. Veel dingen zijn kapot of aan vervanging toe. WiFi is slecht. Eten erg eentonig. Lunch is hetzelfde als het diner. Animatie helemaal geweldig! Lukas is de animator en houdt jong en oud bezig met leuke spelletjes en uitdagingen. Lifeguard Marcelo is een echte Italiaanse spetter en neemt zijn werk serieus! Winkeltjes op loopafstand van het hotel.

Kamertip: Vraag een kamer op de eerste verdieping of de begane grond. Er is geen lift!
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Agnes D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2016 beoordeeld

Het is een beetje gedateerd, maar voor de prijs die je betaald prima te doen. Kamers zijn erg groot. Groot balkon, TV, 2 banken, eet hoekje, gehele keuken, grote badkamer en een erg grote slaapkamer. Wij zaten op 6 hoog. Prachtig uizicht over de zee. 1 klein dingetje.. zit geen lift in.. dus die been spieren zijn goed getraind !

Personeel was erg aardig, Zitten een paar grapjassen tussen.

Animatie was erg leuk. Belgische vent. Met een enorme talen knobbel ! Erg goed met kinderen.

Dorpje bij de haven was elke avond weer genoeg te doen. Eerste week een grote kermis. 2e week was deze weg. werd het iets rustiger van.
Varadero Heineken bar is een aanrader. naar beneden lopen en links afslaan, 2e tentje. Erg gezellig !
Voor als je uit eten wilt is er ook meer dan genoeg, grote overzichtelijke speel plaats voor de kids. En niet duur.

Kamertip: Hoe lager je zit, des te minder hoor je de weg erachter.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jweijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BlueBayResorts, Director de Relaciones con Clientes van BelleVue Aquarius, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 augustus 2016

Danke jweijn!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2016 beoordeeld

Al vaker dit complex bezocht vanwege de prachtige ligging in het oude centrum. Trappen lopen neem je graag op de koop toe. Sinds dit jaar kan men hier ook verblijven op basis van all inclusive (trekt toch altijd een bepaald soort publiek) Bijzonder jammer want in het centrum zijn leuke restaurantjes te vinden. Het onderhoud aan het complex laat te wensen over. Wordt niet meer echt bijgehouden en dat geldt ook voor de inrichting van de appartementen. Bijzonder jammer toch.

  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank theavandenbekerom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2016 beoordeeld

Groot complex met alle nodige voorzieningen. Engels georiënteerd. Mogelijkheden van logies t/m All inclusive. Is niet het allernieuwste, maar het heet ook geen Hilton.
Kamers zijn schoon en ruim. Bedden prima te doen. Zwembad mag wel een opknapbeurt gebruiken, maar toevallig is men daar nu (mei'16) druk mee bezig.
Mooie nette omgeving met veel cactussen. Barretje is gezellig, maar helaas nemen veel Engelsen die dorst hebben deze plek in bezit.
Locatie is bij de haven en redelijk verkeersarm.
Al met al prima te doen.

Kamertip: Zo,laag mogelijk,man heb je overkapping op je terras.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Henk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Puerto del Carmen bekeken
op 0,3 km afstand
Hotel THB Flora
Hotel THB Flora
nr. 36 van 91 in Puerto del Carmen
1.940 beoordelingen
op 4,9 km afstand
Sol Lanzarote All Inclusive
Sol Lanzarote All Inclusive
nr. 29 van 91 in Puerto del Carmen
3.864 beoordelingen
op 0,8 km afstand
Apartamentos Panorama
Apartamentos Panorama
nr. 25 van 91 in Puerto del Carmen
402 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,8 km afstand
Suite Hotel Fariones Playa
Suite Hotel Fariones Playa
nr. 15 van 91 in Puerto del Carmen
1.147 beoordelingen
op 0,4 km afstand
Blue Sea Los Fiscos
Blue Sea Los Fiscos
nr. 79 van 91 in Puerto del Carmen
1.893 beoordelingen
op 1,1 km afstand
Apartamentos Jable Bermudas
Apartamentos Jable Bermudas
nr. 13 van 91 in Puerto del Carmen
1.069 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In BelleVue Aquarius geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over BelleVue Aquarius

Adres: Calle Teide 6, 35510 Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanje (Voorheen Aparthotel Aquarius)
Telefoonnummer:
Locatie: Spanje > Canarische Eilanden > Lanzarote > Puerto del Carmen
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Fitnesscentrum / sportruimte Kitchenette Restaurant Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 28 hotel aan het strand in Puerto del Carmen
Prijsklasse: € 30 - € 495 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — BelleVue Aquarius 3*
Aantal kamers: 167
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij BelleVue Aquarius met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Bellevue Aquarius Hotel Puerto Del Carmen
Aquarius Lanzarote
Aparthotel Aquarius Hotel Lanzarote

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding