Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meer van verwacht”
Beoordeling van LAVA Tapas & Burger Bar

LAVA Tapas & Burger Bar
Geclassificeerd als nr. 18 van 402 Restaurants in Puerto del Carmen
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 18
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gevonden via TripAdvisor. Het viel om die reden wat tegen. Lekkere burgers, veel beter dan bij de grote ketens maar niet heel bijzonder. De sing a long songs op de tv hoefden van ons ook niet zo. Daarnaast meer aandacht voor enkele bekenden (lokale stamgasten) dan voor de toerist.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank netrah12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (222)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 222 beoordelingen

10 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurantje serveert erg lekkere verse hamburgers. Personeel is lekker enthousiast. Zeker de moeite waard als je een keer geen zin hebt om de hele avond te tafelen.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank 1475PascalT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2019 beoordeeld

Heerlijk tapas gegeten, elk gerecht wat werd opgediend zag eruit als een feestje!bediening spontaan en doet er alles aan om het naar je zin te maken. Het restaurant ligt niet aan de boulevard en heeft niet de uitstraling om gezellig te gaan zitten, maar de kwaliteit van het eten en de aandacht die eraan besteed is maakt alles goed.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank Carla D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! Ik was hier met mijn vriend. We hadden in het begin niet zulke hogen verwachtingen, maar het was echt heel lekker! Zeker de moeite om een keer heen te gaan. Wij hadden 1 liter sangria, 2 bruschetta, een cheeseburger, een salade en gratis shotjes. We waren 40 euro kwijt. Alles word vers gemaakt en dat proef je echt.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank melaniebeentjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een kleinschalige bar met een matige kwaliteit aan eten en personeel.

Personeel was vooral bezig met zichzelf in plaats van met de gasten. Burger die we hadden was matig. Vooral erg vet. Maar opzich prima te eten. Voor onze dochter een pizza besteld maar ook deze droop van het vet.

Voor ons eenmalig.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 969jaspers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die LAVA Tapas & Burger Bar bekeken, bekeken ook

 
Puerto del Carmen, Lanzarote
Puerto del Carmen, Lanzarote
 
Puerto del Carmen, Lanzarote
Puerto del Carmen, Lanzarote
 

In LAVA Tapas & Burger Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding