Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (987)
Beoordelingen filteren
987 resultaten
Waardering van reizigers
897
80
9
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
897
80
9
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 987 beoordelingen
Beoordeeld op 30 september 2019

Geloof me als ik zeg dat we de nodige accomodaties zijn binnengelopen in ons leven. Nog niet eerder was het zo compleet en goed verzorgd als dit keer van 19-9 tm 29-9 in Aqua Suites. Alles klopte en alles wat hieronder reeds was geschreven is waar. Het eten vooral. Ik vraag m'n vrouw bij het zoeken altijd de acc te skippen welke het eten in het concept hebben. Ontbijt ok maar geen lunch of diner. Ik ben er vaak na 3 dagen op uit gekeken. Dit keer niet, de variatie was te gek en ben blij naar haar geluisterd te hebben. Het was nl A la carte geweldig want langs een buffet lopen doen we uit principe niet. Niks voor ons. Daarbij 2 fantastische restaurants in de oude Haven. Topppp. Dan de ruime en nette kamers. Wat een goed bed. Al dat gedoe wat we in het verleden moesten doen om fatsoenlijk WiFi te krijgen zoals aanmelden via een tussensite of via facebook. Gedoe, gedoe, gedoe, Niks van dit alles. Een heel sterk Wifi signaal zonder maffe codes of acceptaties van cookies in alle hoeken van het complex. lekker om ff smetteloos een voetbalwedstrijdje kijken zonder haperingen. Heerlijk. Zwembaden geweldig en worden zo goed proper gehouden. De band die je creeert in een kleinschalig hotel met personeel ongeevenaart. Ok, het hotel ligt mogelijk voor de wat mindere lopers wat ongunstig tov de boulevard maar we willen terugggg. Morgen al!!

Kamertip: In onze beleving zijn alle kamers goed gelegen!
Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Mieke L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2019

Applaus voor al het personeel. Mandy die ons de eerste ochtend alles uitlegde, maar ook de andere mensen bij het ontbijt en diner, achter de receptie en de schoonmaaksters. Allemaal top! Ik ben weleens in luxere hotels geweest, maar ben nog nooit zo klantvriendelijk behandeld. Iedereen doet zijn best om het naar je zin te maken op een normale, maar uiterst vriendelijke manier.

Net het extra stapje: geen onverwachte kosten, gevulde (gratis) minibar bij aankomst, late checkout. Fijn dat je ook kon eten in Sassy’s (aanrader!) en Emma’s cantina. Dat haalde mij over om te boeken, omdat ik het niet leuk vind om 7 dagen op dezelfde plek te eten.

Prachtige kamers, alles zo goed als nieuw, goede schoonmaak. Prima zwembad. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 1Trip2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GeraldineMcF, General Manager van Aqua Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2019
Google-vertaling

Sorry I dont speak or write Dutch!
But thank you so much for your lovely review and I will pass on your lovely comment to Mandy.
Google translate let me read your review!
Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2019

Korte transfer van de luchthaven. Ligging op 10 minuten stappen van de zeepromenade en de winkels ( met een lichte helling ).Relatief kleinschalig hotel in uitstekende staat.
Ruime suite kamers.
Personeel van de receptie en in het restaurant zeer vriendelijk en professioneel..Het is een geglobaliseerde jonge ploeg. De keuken is voortreffelijk : het betere brasserie gehalte met ruime keuzemenu"s en bediening aan tafel. De meeste gasten zijn engelstalig en de communicatie verloopt in het engels. Dit straalt ook af op het menu zoals fish and chips en sunday roast, maar gezien de ruime keuze aan andere opties ook vegetarische is dit nooit een probleem. Door allerlei details maakt men het leven aangenaam, zoals ontbijtje bij aankomst om 11.00 uur, een gratis fles water per dag en vlotte handdoekenservice.

Kamertip: geen lift. liefst kamers op receptieniveau.
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BrusselsGlobetrotter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2018

Het hotel werd geheel gerenoveerd een 2-tal jaar geleden en heeft slechts 67 kamers (die allen suites zijn), dus is vrij kleinschalig. Het personeel is SUPER vriendelijk en behulpzaam: zowel de mensen aan de receptie die je alle uitleg geven over uitstappen en wat je ook maar wil weten, als de garçons in het restaurant (een zeer Multi-nationale groep jonge mensen!) die je zeer vriendelijk en persoonlijk benaderen.
Er heerst echt RUST in het hotel, een beetje muziek aan het grote zwembad maar zeker niet overdreven.
De kamers zijn ZEER GROOT met een master bedroom en een kleinere aparte slaapkamer, en uiteraard een badkamer. Elke dag een gratis fles water, elke dag verse handdoeken voor aan het zwembad (die in de kamer gewisseld worden dus geen systeem met kaartjes die je moet inleveren en terugkrijgt bij inlevering).
HEERLIJK ETEN, weliswaar aan tafel bediend maar heel veel keuze.
Voor ons een TOPervaring.

Datum van verblijf: september 2018
1  Bedank demolvlaeminck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2017

Prijs kwaliteit zeer goed
Kamer: excellent
Eten: betere bistro niveau, geen grootkeuken gevoel
Personeel:super vriendelijk
Service : uitzonderlijk, vroege Incheck en late uitcheck zonder extra kosten
Ligging : op 600 meter van strandboulevard, 10 min bergop.

Onthaal: vriendelijk en snel, weinig administratie, men geeft een Engelstalige brochure die de locatie van de kamer aangeeft en de werking van het hotel uitlegt. Men moet zelf valiezen naar de kamer brengen.

Incheck: reeds om 10 uur konden we op onze kamer! We kregen daarenboven nog een ontbijt.

Outcheck: late uitcheck zonder extra kosten zo mogelijk voor hotel.
Dit betekende dus voor ons 4uur vroeger in en 3 uur later out.
Magneetkaart om kamerdeur te openen en om electriciteit te activeren.

Klein hotel: 60-tal kamers allen met balkon /terras gelegen op 1ste of 2de verdieping. Zwembad en restaurant liggen op verdiep 0. Het hotel ligt bovenaan een helling en is een van de laatste accommodaties van de urbanisatie. Voor het hotel ligt een braakliggend terrein. Deze ligging lijkt te zorgen voor meer windgevoeligheid. Het hotel is volledig ommuurd. Feitelijk vormt het hotel een driehoek rond een binnenplaats waar een groot zwembad, een kinderzwembad, en een verwarmde jacuzzi liggen. Mogelijk is er bij volle bezetting van het hotel niet voor iedereen plaats rond het zwembad maar iedereen heeft 2 zeer goede ligzetels, 2 stoelen, een tafel en een parasol op zijn balkon/terras. We ervaarden nooit een gevoel van drukte in het hotel. Geen handdoek te leggen om plaats te reserveren rond zwembad.
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van het hotel.

Grootte kamer: 40 vierkante meter, terras van 10m, modern interieur, alles nieuw, groot bed met een voor mij te zachte matras, 2 kleine zetels, 2 kleine driehoekige tafeltjes, 1 grotere rechthoekige tafel, 7 lichtpunten, voldoende stopcontacten, goede airco, goede verduistering, badkamer met inloopdouche, aparte kamer mocht er 3de persoon zijn met grote slaapzetel. Mooie pastelkleuren. Opmerkingen : geen schuiven. Enkel legplanken in de kasten, ruimte om kleren op te hangen is niet afgesloten. Strijkijzer en strijkplank.

Poetspersoneel: geen opmerkingen

vriendelijk personeel, zeer gedienstig
WiFi gratis functioneert zonder code en werkt zeer goed op de kamer en de rest van het hotel.
Gratis kluis mits waarborg te betalen. Frigo met enkele drankjes en breedbeeld tv makkelijk te bekijken uit bed.
Wij hadden zicht op het zwembad, wij waren op 2de verdiep, veel privacy, balkon afgesloten met glaswand: houdt wind tegen maar behoudt toch zicht op zwembad.
Andere kamers hadden zicht op tuintje, sommige ver zicht op zee.

5 min wandelen tot aan lange wandel (fiets) dijk, hotel ligt we op hoogte, dus bij terugkomst naar boven te stappen.

Weinig last van lawaai wel van doorspoelende toiletten buurkamers.
Gratis fles water iedere dag op kamer.
Geen tandpasta, geen papier of stylo

Souper:Bediening aan tafel,
''s morgens door te geven wanneer men 's avonds wenst te eten. 's avonds moet men zich aanmelden en wordt men naar tafel begeleid.

Drank bij avondeten dagelijks cash af te rekenen.
Zeer goede kwaliteit eten en bereiding en presentatie.
Souper :iedere dag andere menu, keuze uit voorgerecht, hoofdschotel en dessert (vond ik iets minder).
Sommige gasten komen eten in short, hier worden geen opmerkingen over gemaakt.
Betere bistro niveau.
Personeel spreekt vlot Engels, blijkbaar afkomstig uit diverse Europese landen.

Ontbijt: geen vers fruitsap, keuze uit warm ontbijt gebracht aan tafel. Daarnaast aan volonte koude spijzen in zelfbediening, buffet : brood, koeken, vleeswaren, fruit.... meer dan genoeg eten.

Geen lift, relatief stijle trappen, minder geschikt voor mensen met mobiliteits problemen.
Jacuzzi: niet gebruikt
Beperkte outdoor gymruimte met toestellen.
Blijkbaar toch traplift om naar zwembadniveau te gaan.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
5  Bedank victor90002015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken