Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldige omgeving en meer dan prima hotel”
Beoordeling van Champagne Castle Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
Champagne Castle Hotel
Beoordeeld als nr. 1 van 5 hotels in Winterton
Certificaat van uitmuntendheid
29 maart 2017 beoordeeld

Aan het van de weg ligt een excellent hotel Champagne Castle. De volpension formule is zeer goed. De service en vriendelijk zou iets professioneler kunnen, maar al met al zeker wasr voor het geld.
Wij zouden zeker er weer terugkomen.

Kamertip: Vraag om kamer met Mountain view
  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Patty B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (895)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 895 beoordelingen

22 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie grote kamers, met alle comfort en prachtig uitzicht op de Drakensbergen.
Lekker eten in buffetvorm met heel veel keuze.
Prachtige wandelingen in de omgeving...
Mooi groot zwembad met voldoende stoelen en handdoeken .

Verbleef: November, 2016, reisde met vrienden
Bedank 591hildep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Georges_Romarin, General Manager van Champagne Castle Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post your review, 591hildep

It's always good to receive feedback from guests who were able to walk up onto the mountains. The views get more and more beautiful, the further you walk.

I have also passed on your feedback to the Chef and his team. I am certain he will be glad to hear that you enjoyed the food during your stay.

Thank you for staying at Champagne Castle Hotel, and we look forward to welcoming you back on your next visit.

[Google Translate]

Dank u voor het nemen van de tijd waarmee je de review, 591hildep

Het is altijd goed om feedback te ontvangen van gasten die in staat om te lopen naar de bergen waren. Het uitzicht krijgt meer en mooier, hoe verder je loopt.

Ik heb ook doorgegeven aan je feedback om de chef-kok en zijn team. Ik ben er zeker van dat hij zal blij zijn te horen dat u genoten van het eten tijdens uw verblijf.

Dank u voor een verblijf in Champagne Castle Hotel, en we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen terug op uw volgende bezoek.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel was ons aanbevolen door onze zuidafrikaanse vrienden. We gingen met onze huurkar van Pretoria naar Umschlanga Rocks, bij Durban. Dit is ca 5 uur van Pretoria en morgen is het ca. 3 uur naar de kust. We zijn hier 2 nachten, online geboekt via booking.com. Na een prachtige rit via Bergville en Winterton naar dit hotel. De sfeer is (koloniaal) typisch engels, die hier ook graag komen. Alle hotelgasten hebben volpension, met ontbijt, morning coffee, lunch, afternoon tea en diner. Alles gaat in buffetvorm, zeer uitgebreid en tikkie te veel ouderwets engels eten, zoals je dat vroeger ook in de UK kreeg. Carvery met sirloin en lam met mintsaus bv.
De bediening is goed en vakkundig. De wijn voor ons nederlanders goedkoop, € 10 tot € 17 per fles, kom daar eens om in NL, en dan nog hele mooie wijnen ook.
Twee opmerkingen, de messen zijn vreselijk bot en de koffie is slecht, zoals dat ook in engeland altijd was.

Verbleef: Februari, 2017, reisde met vrienden
Bedank Reiziger22Velsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2016 beoordeeld

Champagne Castle is een prachtig hotel met een fantastisch uitzicht. Van hieruit kan je ook eenvoudig enkele mooie wandelingen doen in de bergen (doe zeker de Sphinx en Falls wandeling!).

Het eten was in buffetvorm en zeer goed.

De kamers zijn ruim, maar een klein beetje verouderd (vooral dan de badkamer).

Wij hadden alleszins een prachtig verblijf, spijtig genoeg maar voor één nacht.

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ellen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Georges_Romarin, General Manager van Champagne Castle Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post your review, Ellen B.

I'm sorry you only stayed one night with us. Our beautiful mountains need at least two nights for them to be properly appreciated :-)

I'm glad to hear that you were able to go for walks. The Sphinx and Crystal Falls are a wonderful walk.

Thank you for staying at Champagne Castle Hotel. We look forward to welcoming you back again.

[Google Translate]
Dank u voor het nemen van de tijd waarmee je de review, Ellen B.

Het spijt me dat u alleen verbleven een nacht met ons. Onze prachtige bergen moeten ten minste twee nachten voor ze goed :-) om gewaardeerd te worden

Ik ben blij om te horen dat je in staat bent om te gaan voor wandelingen waren. De sfinx en Crystal Falls zijn een prachtige wandeling.

Dank u voor een verblijf in Champagne Castle Hotel. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen weer terug.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk hotel. Warm welkom, fijne kamer met heerlijke bedden. Goed restaurant, buffet maar toch netjes en lekker. Fantastisch uitzicht op champagne castle. Goede mogelijkheden voor wandelingen en veel te doen in de vallei! Aanbevelenswaardig. Waarom dan geen 5 sterren? Vriendelijkheid personeel kan beter.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank Jeroen K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Georges_Romarin, General Manager van Champagne Castle Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post your review, Jeroen K

We love hearing from guests who have taken walks onto the mountain, as we know they get to see some of the most beautiful scenery in the Drakensberg. Of course the further you walk, the more beautiful it becomes.

I am sorry to hear that you felt some of our team could have been friendlier. This is not the experience of the majority of our guests, as you will see from previous reviews.

Thank you for staying at Champagne Castle Hotel, and we look forward to welcoming you back on your next visit.

---
[Via Google Translate]

Dank u voor het nemen van de tijd waarmee je de review , Jeroen K

We horen graag van gasten die hebben genomen wandelingen op de berg , omdat we weten dat ze krijgen om een ​​aantal van de mooiste landschappen in de Drakensbergen te zien. Natuurlijk is het verder je loopt, hoe mooier het wordt.

Ik vind het jammer om te horen dat je voelde een aantal van ons team kon vriendelijker zijn . Dit is niet de ervaring van de meerderheid van onze gasten, zoals u zult zien van eerdere beoordelingen .

Dank u voor een verblijf in Champagne Castle Hotel , en we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen terug op uw volgende bezoek .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een prachtige plek!
Ik kan jullie het van harte aanbevelen.
Dit is een5 ster waard.
Goed zwembad prachtige omgeving en leuke wandelpaden.
Eten is in buffetvorm. Niet duur en best lekker. Alleen de eetzaal is wat massaal en onpersoonlijk.

Verbleef: Juni, 2016
Bedank Caroline B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Georges_Romarin, General Manager van Champagne Castle Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2016

Thank you for taking the time to post your review, Caroline B

We always enjoy hearing from guests who have enjoyed so much of what Champagne Castle Hotel has to offer. We are very fortunate to have the location we do in the Drakensberg Mountains. I'm glad you were able to walk up onto the mountains. The views are magnificent.

Thank you for choosing to stay with us, and we look forward to welcoming you back on your next visit.

--

[Google Translate into Dutch] Dank u voor het nemen van de tijd waarmee je de review , Caroline B

Wij hebben altijd genieten horen van gasten die zo veel van wat Champagne Castle Hotel te bieden heeft genoten . We zijn zeer gelukkig om de locatie we doen in de Drakensbergen hebben . Ik ben blij dat je in staat om te lopen naar de bergen waren . De uitzichten zijn prachtig.

Bedankt voor het kiezen om te verblijven met ons, en we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen terug op uw volgende bezoek .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 april 2016 beoordeeld

Prachtig hotel in schitterende omgeving aan de voet van de Natal Drakensbergen (Midden gebied). Full board accommodatie met mooie en goede lange bedden en grote kamers geeft prachtige maaltijden en vriendelijke bediening. Wifi beschikbaar op de diverse terrassen. Vergelijkend met andere hotels in de Drakensbergen, bieden zij niet alleen de mooiste views, maar ook de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het zwembad ligt er schitterend bij met een directe view op het panorama van het berglandschap. Elke ochtend om 09:15 kun je onder begeleiding gratis een wandeling meemaken met een gids, die een route kiest. Zeker voor herhaling vatbaar! De eigenaar Georges en zijn vrouw is er alles aan gelegen om van jouw verblijf een succes te maken.

  • Verbleef: April, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Herman K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Georges_Romarin, General Manager van Champagne Castle Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 april 2016

Thank you for taking the time to post your review Herman K

We are very fortunate to have the views we do at Champagne Castle Hotel. I'm so glad you got to walk through the forest and up onto the mountains. The reward for your effort is definitely worth it. The further you walk the more spectacular the beauty.

I'm glad to hear you will be repeating your visit, and we look forward to welcoming you back

[Google Translate] Dank u voor het nemen van de tijd waarmee je de review Herman K

We zijn zeer gelukkig om van het uitzicht we doen bij Champagne Castle Hotel hebben . Ik ben zo blij dat je kreeg door het bos en omhoog te lopen op de bergen . De beloning voor uw inspanning is zeker de moeite waard . Hoe verder je loopt hoe meer spectaculaire schoonheid .

Ik ben blij te horen dat je zal herhalen uw bezoek, en we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen terug

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Winterton in overweging
op 4.6 km afstand
Drakensberg Sun Resort
Drakensberg Sun Resort
nr. 2 van 5 in Winterton
901 beoordelingen
op 11.1 km afstand
The Nest Hotel
The Nest Hotel
nr. 3 van 5 in Winterton
581 beoordelingen
op 5.7 km afstand
Inkungu Lodge
Inkungu Lodge
nr. 7 van 12 in Drakensberg Region
55 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 23.4 km afstand
Cathedral Peak Hotel
Cathedral Peak Hotel
nr. 1 van 1 in Giants Castle Game Reserve
630 beoordelingen
op 36.6 km afstand
Sandford Park Country Hotel
op 11.2 km afstand
Cayley Lodge
Cayley Lodge
nr. 5 van 16 in Winterton
102 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Champagne Castle Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Champagne Castle Hotel

Adres: R600 Champagne Valley, Winterton 3340, Zuid-Afrika
Telefoonnummer:
Locatie: Zuid-Afrika > KwaZoeloe-Natal > Drakensberg Region > Winterton
Voorzieningen:
Bar/lounge Selectie dranken Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 5 hotels in Winterton
Prijsklasse: € 122 - € 175 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Champagne Castle Hotel 4*
Aantal kamers: 71
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Champagne Castle Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding