US$Ā 158
TravelocityUS$Ā 160
eDreamsUS$Ā 158
Orbitz.comUS$Ā 160
Beoordeeld op 30 juni 2021 via mobiele applicatie

We hebben vroeger dit hotel meermaals bezocht steeds tot onze tevredenheid, maar wat een teleurstelling die we nu ervaren. Met zijn ligging en het zicht op het meer hebben ze nog altijd een troef maar daar stopt het. Het is afgeleefd, oogt aftands en is hopeloos verouderd met afpellend behangpapier, vochtvlekken , vuil tapijt, verroeste tuinmeubelen. Airco die niet werkt. Vergane glorie, totaal verwaarloosd.
Het menu (what’s in a name) staat op een A4 tje evenzo met de wijnkaart.
De maĆ®tre d’hotel kent zijn vak niet. Ik had een slijk schelp in mijn pasta (pasta vongole ) . Mijn echtgenoot is aan zijn bord begonnen en een kwartier nadat hij gedaan had, had ik nog steeds geen vers bord. De maĆ®tre deed of zijn neus bloedde en elke ober ontweek onze tafel. Tot drie maal heb ik gevraagd om mijn eten te krijgen maar dezelfde maĆ®tre zei me dat ik geduld moest hebben omdat het meer dan een kwartier duurde om de pasta te bereiden (euh ?!). Uiteindelijk kwam de ober met een lauwe pasta. Ik had er zelfs geen zin meer in. Geen woord van excuses, een boertige bediening. Dus voor ons einde verhaal voor Stella d Italia.

Kamertip: Zoek een ander hotel
Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 5 juli 2020 via mobiele applicatie

De afgelopen 15 jaar zijn mijn vrouw en ik 6 maal hier geweest, met familie en vrienden. Het was altijd buitengewoon goed. Het diner en ontbijt was voorheen geweldig, de kamers rustiek met een fenomenaal uitzicht en het personeel zeer vriendelijk. Ons laatste bezoek is ons echt tegen gevallen en we begrijpen dat we allemaal moeten opstarten na de Corona crisis, maar dit was een tegenvaller.
Voor 1 overnachting waren we €300,- kwijt inclusief ontbijt en diner. Het diner viel erg tegen. Mijn vrouw had kabeljauw die zeker uit de vriezer kwam omdat deze zeer moeilijk te kauwen was en mijn tonijn had helaas een bijzondere bijsmaak. Beide gerechten waren lauw warm. Wijn was prima! Dessert; ijs met wegterend 2 aardbeien.
Het ontbijt was zeer karig een ronduit slecht. Afbakbroodjes uit de supermarkt die zo hard waren dat je ze niet kon open snijden. Paar stukjes ham en kaas een roerbak ei waar we extra voor moesten betalen en fruit uit blik.
We hopen als we de volgende keer komen alles weer helemaal op de rit is.

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 14 september 2019

We waren met de cabrio vrienden in Stella Italia in San Mamete Valsolda. Wat een prachtige locatie aan het meer van Lugano! Je kunt vanuit het hotel terras zwemmen in het Meer. We hadden een prachtige kamer met balkon en uitzicht over het meer, Super locatie!!
Het Hotel beschikt tevens over een fantastisch restaurant, waar we heerlijk gegeten hebben. Overnachting, ontbijt, diner, en drank ca. €300 per stel. Absoluut waard!
Auto kan ondanks beperkte ruimte in een parkeergarage worden weggezet, wel vooraf even om vragen. (meerprijs)

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 8 november 2018 via mobiele applicatie

Het hotel ligt direct aan het meer en heeft een prachtige tuin, waar je romantisch kunt dineren of ontbijten bij mooi weer. Er is ook een steiger met ligbedden, ideaal om een dagje te zwemmen. Handdoeken zijn verkrijgbaar in het hotel tegen betaling. Het hotel is knus en gezellig, de kamers zijn nieuw gerenoveerd en hebben uitzicht op het meer. We hadden een groot balkon met stoeltjes. Kamer is netjes ingericht en is schoon. Het restaurant is open voor lunch en diner en serveert prima Italiaans eten. Ontbijt is zeer uitgebreid en het personeel is erg vriendelijk en maakt graag een praatje. Parkeren kan in de nabij gelegen garage. Het enige wat jammer was, was dat we maar 1 nacht konden verblijven!

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 31 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zonder meer een overheerlijk oort om een weekje te verblijven.. Dat vinden velen met mij! Dus hier een aantal zaken die aandacht vragen ter verbetering:
- internetverbinding zeer onstabiel. Steeds opnieuw inloggen noodzakelijk.
- gebakken ei bij ontbijt vergt bijbetaling! Geen tomaat of komkommer
- balkons repareren
- zonnebedden niet comfortabel en zeer onhandig bij te stellen
- parasols aan de kleine kant allemaal
stuk. Slechts 1 stand.
- vloerbedekking naar slaapkamers echt gedateerd. Wanden hebben verf nodig.
- kussens bedden vrij hard.

Datum van verblijf: augustus 2018