Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
US$ 232
Word beloond met One Key
Orbitz.com
PricelineUS$ 232
Algotels
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.816)
Beoordelingen filteren
1.816 resultaten
Waardering van reizigers
448
804
347
127
90
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
448
804
347
127
90
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 1.816 beoordelingen
Beoordeeld op 16 januari 2019 via mobiele applicatie

Comfortabele, grote kamers, een goed bed, ruime badkamer, erg grote tv, degelijke wifi... allemaal in orde. Maar dé troef van dit hotel is de ligging op de luchthaven. Vanuit de lobby steek je gewoon de straat over en je bent in de vertrekhal. Geen gedoe met shuttles of wachttijden...
Het grote nadeel is dat Sheraton voor dat comfort een erg hoge prijs van (in mijn geval) 269 euro vraagt. Ontbijt was inbegrepen want kamer betaald met creditcard, maar buffet was bij mijn checkout om 6 uur nog niet geopend dus daar kan ik niets over zeggen...

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank StinoBlanco
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2019

Geachte Gast,

Wij danken u voor het delen van uw bevindingen na uw recent verblijf in ons hotel.

We zijn blij te vernemen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad.

Onze kamerprijzen schommelen volgens de bezetting van het hotel. Wij raden u graag aan om uw reservaties steeds rechtstreeks via onze hotel website of onze loyalty website te maken, teneinde de beste voorwaarden te bekomen.

Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst nog bij ons te mogen verwelkomen.

Met beleefde groeten,
Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2018 via mobiele applicatie

Heerlijke stop-over punt voor volgende vlucht op de volgende dag. Vriendelijke personeel helpen u met uw vragen. Enig minpuntje is dat er geen afstand was met andere receptie collega's. Hierdoor kwam doordat de collega met een andere klant bezig was, ik de receptie medewerker niet goed kon verstaan wanneer ze mij gegevens nacheckt en wanneer ik mijn betalingskaart moest afgeven. Zodat ze dubbel moet vragen of wachten wanneer haar collega klaar was met de klant. Maar alles was goed en de kamer is rustig en comfortabel ingericht.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank Animefan1980
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 januari 2019

Geachte Gast,

We zijn blij te vernemen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad bij ons voor uw vlucht en kijken ernaar uit u in de toekomst terug bij ons te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 december 2018 via mobiele applicatie

Je wil ‘s morgens op het gemak en toch op tijd in de luchthaven zijn. Dan is dit hotel het beste wat je kan willen.
Ik was verrast zoveel lawaai te hebben van op de gang. Niks van buiten. Bij het inchecken kon het niet in het Nederlands. Dat vind ik niet zo erg, maar het was tof geweest als dat kon. Inchecken verliep prima en ik werd vriendelijk onthaald.
Daarna nog gegeten in het restaurant.
‘s Morgens is er voor de vroeg vertrekkers koffie en croissant. Dat is attent.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank Jos L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 december 2018

Geachte Gast,

Dank voor het delen van uw feedback na uw verblijf bij ons. Het spijt ons te lezen dat u niet in het Nederlands werd geholpen bij uw check-in. Gelieve onze verontschuldigingen te willen aanvaarden. Wij streven ernaar om steeds meertalig personeel in te roosteren voor elke shift.

We hopen u in de toekomst nog bij ons te mogen verwelkomen en verblijven inmiddels,

Met beleefde groeten,
Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2018

Nederlandstalig personeel, mooie kamer, geen lawaai van vliegtuigen wel van poetspersoneel in de gang, koffie op de kamer. Badkamer zou mogen opgefrist worden. Restaurant: degelijke kaart en onze gerechten bevielen ons uitstekend. Zonder stress naar luchthaven is natuurlijk een pluspunt.
Ontbijt is duur, je kan dan beter iets op de luchthaven eten of zoals wij, in de lounge voor vertrek.

Kamertip: De eenvoudigste kamer voldoet zeker als je alleen overnacht omwille van een vlucht.
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank conny711
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2018

Geachte Gast,

Wij danken u voor het delen van uw bevindingen na uw verblijf bij ons.

We zijn blij te lezen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en hopen u in de toekomst nog bij ons te mogen verwelkomen.

Met beleefde groeten,
Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2018 via mobiele applicatie

Overnachting voor op vakantie te vertrekken. Zeer goed avondmaal ,vriendelijke bediening,wat prijzige dranken. Degelijke kamer,net,verzorgd,compleet uitgerust. Wat een luxe om s morgens zonder stress gewoon de straat over te steken en de luchthaven binnen te gaan

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank peterhQ4079IT
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2018

Geachte Gast,

Dank voor uw positieve feedback. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst nog bij ons te mogen verwelkomen.

Met beleefde groeten,
Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken