Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top pasta en bediening”
Beoordeling van GILLIA smiles & pasta

GILLIA smiles & pasta
Geclassificeerd als nr. 7 van 15 Restaurants in Zele
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 30
Gegevens restaurant
10 mei 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgehaald tijdens de corona-periode, super makkelijke, vriendelijke afhandeling en heerlijke pasta en desserts! Wij hebben ervan genoten, een echte aanrader!

Datum van bezoek: mei 2020
Bedank lmeer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 15 beoordelingen

12 februari 2020 beoordeeld

Wij vinden persoonlijk dat het duur is voor het eten dat je krijgt . Wel een zeer vriendelijk cliënteel met een verzorgde keuken. Een aanrader als je iets meer kwijt wilt.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank 584pepijnm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2019 beoordeeld

Door de facebook voucher actie eens langsgeweest, veel goede recensies ook - dus wel wat verwachtingen.
WIj gingen naar Zele, op een zondagavond - druk moment. We zaten in het eerste deel en het was er best koud. Andere gasten kregen later een fleece. Dat was toch ietwat vreemd.
Het eten zelf vonden we toch ook minder dan wat je zou verwachten volgens de recensies. De al ragu was flets, ontbrak een stevig kruiding en op de tagliatelli zat niet zoveel beet. De formaggio was goed, maar de extra portie pancetta was zo groot dat je niks anders meer had qua smaak. Een euro minder en wat minder pancetta qua topping zou de smaak veel ten goede komen.
Prijzen voor het eten zijn correct, prijzen van de alcoholische dranken eerder duur. 7 Eur voor een glas heel matige huiswijn. ik zou in een italiaans pasta restaurant ook 2 of 3 keuzes per glas verwacht hebben.
Een pluspunt absoluut voor het personeel - vriendelijk en behulpzaam van begin tot einde. De pasta viel ons qua smaak dus tegen, en dat was jammer.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JochenDePelecijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2019 beoordeeld

Heerlijk lekker en gezellig! Zalig vriendelijk en hartelijk onthaald...een aanrader!
Een lekkere meerwaarde in Zele

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Adventurer758440
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2019 beoordeeld

Gillia is een leuke, gezellig plek, fijn ingericht zonder teveel tirlantijntjes. Je combineert er je pasta met enkele originele pastasauzen. In Zele is er voldoende parkeerplaats. Je kan kiezen tussen een gewone hoeveelheid (was voor ons voldoende), een grote en een kids-portie. Wel handig vind ik. Als aperitief hadden wij Lambrusco een srt rode mousserende wijn, zeer lekker en je kan hem ook bij de pasta zelf drinken. Ongedwongen sfeer, gewoon ideaal. Hier komen we terug !

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ben A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die GILLIA smiles & pasta bekeken, bekeken ook

 
Zele, Oost-Vlaanderen
Zele, Oost-Vlaanderen
 

In GILLIA smiles & pasta geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.