Volledig restitueerbaar voor 17-06-23
Expedia.comUS$ 110
eDreams
Beoordeeld op 22 februari 2023

wel : perfecte lokatie ,rustig ,niet druk ,voldoende parkeerruimte ,goed eten
niet : ,weet niets te klachen .,of iets met de prijs ,in deze dure tijden ,maar dat is overal ,en als je het niet kan betalen moet je niet naar een hotel gaan ,hahaha

Beoordeeld op 19 februari 2023

Op terugreis overnacht in dit hotel. Zoals we gewend zijn bij van der Valk was de kamer voorzien van de standaard voorzieningen, was alles schoon en werkte alles. Ontbijt was uitgebreid en de kwaliteit was uitstekend.

Beoordeeld op 18 februari 2023

Het is een simpel hotel, nette kamers, gedateerde badkamer. Ontbijt is redelijk, heb veel betere ontbijt gehad bij van der Valk. Voor de receptie enorme vieze oude rooklucht geen fris onthaal van je gasten helaas. Lift piept en kraakt en is verouderd.

Beoordeeld op 14 februari 2023

Nooit meer geen valk waardig hotel er waren asielzoekers die de hele begane grond hadden van het hotel maar gebruikte de liften en trappen als speeltuin dus gooien met de deuren bonzen op de deuren tot laat in de avond dit ging de hele dag door avond eten was lauw en zeker het buffet was niet het geld waard

Beoordeeld op 13 februari 2023

Overpriced en verouderd. Zeer lawaaiig hotel. Veel rennende kinderen over de gang en s morgens worden gewekt door n luid gebed.Personeel was ok...het hotel werd verbouwd en was zeer stoffig.
We gaan waarschijnlijk de volgende keer een deurtje verder.