ibis Budget
StayForLong
Agoda.comUS$ 59
Vio.comUS$ 59
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben hier prima de nacht gespendeerd na 1450 kilometer rijden. Volgende dag heerlijk uitgerust weer verder gegaan. Bedden waren in orde, alles was schoon. Zelfde kamer als ibis budget hotel in biarritz, compact maar ruim voldoende voor een overnachting. Aanrader!

Datum van verblijf: juli 2019
941ibisl, Responsable relations clients van ibis budget Niort Est La Creche, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2019

We zijn verheugd bij te dragen aan het succes van uw verblijf. we verwelkomen je graag weer.
Tytia.

Beoordeeld op 1 mei 2018 via mobiele applicatie

Op doorreis in Niort gestopt in de hoop dat er een hotel zijn. Het bleken er vele, waaronder het voor ons bekende concept Ibis Budget. Ook deze was weer prima. Of in ieder geval zoals verwacht.

Kleine kamer, maar ok. Tweepersoons bed en een hoogslaper erboven (let op je hoofd). Wastafel in de kamer. Douchecabine net ruim genoeg. En een smal toilet. Budget dus.

Enige ‘dingetje’ was het nachtlampje boven het bed, dat oplicht in het donker. En dat net boven je hoofd.

Ontbijt was ok. Brood en croissants moesten echter nog komen. Waarschijnlijk door de nationale feestdag 1 mei dat dat niet klaar stond. Kan gebeuren.

Datum van verblijf: mei 2018
Beoordeeld op 11 augustus 2015

Datum van verblijf: juli 2015
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ibisbudgetniort, Gérant van ibis budget Niort Est La Creche, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2015

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 18 september 2013 via mobiele applicatie

Kamers op goedkope wijze maar afdoend verbeterd tegenover vroeger: ruimer en beter geïsoleerd.Zeeeeeeer goede bedden, zelden meegemaakt en dan nog aan dergelijke prijs.Simpel , verzorgd ontbijt.Efficient gerund, om zo weinig mogelijk tijd te verliezen.Ligging zeer goed om 's avonds nog een korte shoppingtoer te maken.Kortom: wij waren hier vroeger ook enkele malen geweest op doorreis naar Spanje en het bevalt ons steeds meer:
Voor dergelijke prijs uitstekend !

Datum van verblijf: september 2013
Beoordeeld op 26 juni 2013