Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Soto
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk plekje!”

Restaurant Landhuis klein Santa Martha
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Restaurants in Soto
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 30
Keukens: Caraïben, Europees, Nederlands, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
Beschrijving: Restaurant landhuis klein sta. martha bevindt zich in een onlangs gerestaureerd 17e-eeuws landhuis. Het restaurant kijkt uit over de Santa Martha baai en heeft veruit de beste zonsondergang van het eiland! Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch and dinner.
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauw, dit was echt ongekend. Super lieve meid in de bediening, ontzettend goed eten en een prachtig uitzicht. Wij hebben hier geluncht, dat kunnen we iedereen aanraden.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank joriv201
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (444)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 444 beoordelingen

12 augustus 2019 beoordeeld

Het bezoeken waard dit oude landhuis! Super locatie met mooi uitzicht. Het eten en de bediening waren niet héél uitzonderlijk maar meer dan prima. Ik zou dit zeker aanraden.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Suzette H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De afgelopen jaren hier meerdere keren geweest. Tijdens ons afgelopen verblijf op curacao hier wederom heerlijk gegeten. De locatie is prachtig, het personeel hartelijk en ontzettend lief en de prijzen goed. De bediening laat hier niks te wensen over. Zeker een van onze favoriete plekken op curacao. Tot snel!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank trvlwrld0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi oud landhuis op prachtige locatie. Helaas waren wij de enige gasten deze avond. Mooi terras met uitzicht op de zee-arm. totaal geen last van muggen gehad, waarschijnlijk door de flinke wind.
Heerlijke surf&turf gegeten: ossenhaas was botermals en garnalen super vers.
Lekker cocktails.
Vriendelijke bediening.
Ga hier zeker eten!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank MariellaAJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2019 beoordeeld

Landhuis Klein Santa Martha moet je echt een keer bezoeken als je op Curaçao bent. Prachtig gerestaureerd landhuis dat een goede indruk geeft van vroeger. Lekkere koffie met (zelf gemaakt) gebak.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Gerda2840
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Landhuis klein Santa Martha bekeken, bekeken ook

 
Sabana Westpunt, Curaçao
 

In Restaurant Landhuis klein Santa Martha geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding