Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Very Nice place to be”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
Studio, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Gouvia, Corfu, Ionische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Louis B
1 beoordeling
“Very Nice place to be”
Beoordeeld op 16 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016

Al sinds 2004 komen wij bij Stavros appartments. Dit jaar zijn we 3 keer geweest!
Onze dochter is samen met man en kinderen ook al 4 keer geweest.
Het is een kleinschalig, gemoedelijk complex met een goede prijs / kwaliteit verhouding.
Stavros is een zeer goede gastheer die samen met zijn moeder Eleftheria alles in het werk stelt om het de gasten naar de zin te maken, niets is hun teveel.
Het complex is gunstig gelegen, Corfustad is met openbaar vervoer goed te bereiken.
Op ongeveer 150 meter is er een zwembad wat vrij toegankelijk is voor iedereen.
Het complex wordt goed onderhouden met gratis WiFi en airco.
Komen volgend jaar zeker terug.

Louis en Corrie

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 okt 2016
Dear friend Louis!
Thank you very much for your kind words.
I am very happy that you had pleasant moments and happy holidays in our island.
We will be glad to accommodate you again in the apartments and studios you and the whole family next summer.

My greetings,

Sincerely,

Stavros apartments !!!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joyce W
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Listelist ...
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 30 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 sep 2017
Stefanos and his girlfriend were very good visitors!

Very nice people nice
Polite, clean, Communicative.
They keep the rules for the house

Thank you very much Stefano for your kind words
We will be glad to accommodate you again in our apartments

With much appreciation,


Stavros Korfiatis from Corfu Greece !!!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beppe G
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 4 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ceccarell ...
Pisa, Italië
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 28 augustus 2015 voor een verblijf in augustus 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 aug 2016
Dear friend Laura!
Thank you very much for your kind words.
We will be glad to accommodate you again in our apartments in the future.
Sincerely,
Stavros apartments from Corfu!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen