Boutique Hotel Marielle in Bad Munstereifel is een mooi kleinschalig boutique hotel. Het heeft een tiental kamers, die recent zijn gemoderniseerd. Het hotel is gevestigd in een nostalgisch pand midden in het centrum van de stad. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. De inrichting combineert moderne en karakteristieke elementen en straalt hierdoor veel sfeer uit.
De eigenaar en eigenaresse zijn zeer gastvrij en niets is teveel gevraagd. Ook de huishond Roxy verwelkomt de gasten met veel enthousiasme.
Het ontbijt is prima verzorgd en er is en ruime keuze aan brood, beleg, eiergerechten, fruitsappen, yoghurt etc.
Het hotel heeft geen bar maar in plaats hiervan een gemeenschappelijke koelkast in de woonkamer. De koelkast is ruim gevuld met een selectie aan bier, fris en diverse soorten wijn waar je gebruik van mag maken. Wat je gebruikt schrijf je op en wordt later verrekend.
Het hotel heeft een mooie binnentuin aan het riviertje en door de beschutte ligging is het er heerlijk vertoeven.
Bij het hotel is een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.
We willen Christopher en Marielle nogmaals bedanken voor het geweldige verblijf en ik zou Boutique Hotel Marielle aan iedereen willen aanraden.
Roel en Peggy