Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (407)
Beoordelingen filteren
407 resultaten
Waardering van reizigers
82
196
100
26
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
82
196
100
26
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 407 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2017

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 9 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel ziet er netjes uit. Wij hadden voor 4 personen geboekt , kamer was maar voor 3 personen in gereedheid gebracht. Ook na melding zelf op moeten lossen. Ontbijt was ok , heerlijk buiten kunnen zitten. Drankjes schandalig duur ruim 4 euro voor een cola. Vraag je om cappuccino dan krijg je koffie met slagroom. Bediening vertikte het om iets anders te spreken dan Frans. Meisje bij de receptie sprak ook niet best Engels maar die deed goed haar best.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank miriamv807
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel uitgekozen voor een overnachting richting zuid Frankrijk. Prima hotel, vriendelijk ontvangst in het Engels en heerlijke bedden. Eten hebben wij niet uitgeprobeerd. Goed overnachtings hotel met prima bedden.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank CarlyS1224
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2017

Goed en dienstvaardig personeel . Goede keuken , het eten viel heel goed mee . We kregen ook de tijd om rustig te eten . De kamer was OK er was wel een probleem met het afsluiten van de deur, zodat we naar een andere kamer moesten verhuizen.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank rogerenmonique
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2016 via mobiele applicatie

Prettig ontvangst. De kamer klein maar een prima bed. Eten goed ook het ontbijt. Tram voor de deur om de stad te bezoeken..
Alleen niet te boeken via Accor Die 5 % dus misgelopen. Site maar weggegooid

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank feermans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken