Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ibis Nancy Brabois
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Logis Cottage Hotel(Vandoeuvre-les-Nancy)
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Nancy Sud(Vandoeuvre-les-Nancy)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
hotelF1 Nancy sud(Heillecourt)
Hotel bekijken
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Hotel bekijken
Beoordelingen (364)
Beoordelingen filteren
364 resultaten
Waardering van reizigers
69
179
88
25
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
69
179
88
25
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 364 beoordelingen
12 augustus 2017 beoordeeld

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
9 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ziet er netjes uit. Wij hadden voor 4 personen geboekt , kamer was maar voor 3 personen in gereedheid gebracht. Ook na melding zelf op moeten lossen. Ontbijt was ok , heerlijk buiten kunnen zitten. Drankjes schandalig duur ruim 4 euro voor een cola. Vraag je om cappuccino dan krijg je koffie met slagroom. Bediening vertikte het om iets anders te spreken dan Frans. Meisje bij de receptie sprak ook niet best Engels maar die deed goed haar best.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Miriam V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel uitgekozen voor een overnachting richting zuid Frankrijk. Prima hotel, vriendelijk ontvangst in het Engels en heerlijke bedden. Eten hebben wij niet uitgeprobeerd. Goed overnachtings hotel met prima bedden.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Carly S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2017 beoordeeld

Goed en dienstvaardig personeel . Goede keuken , het eten viel heel goed mee . We kregen ook de tijd om rustig te eten . De kamer was OK er was wel een probleem met het afsluiten van de deur, zodat we naar een andere kamer moesten verhuizen.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank rogerenmonique
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prettig ontvangst. De kamer klein maar een prima bed. Eten goed ook het ontbijt. Tram voor de deur om de stad te bezoeken..
Alleen niet te boeken via Accor Die 5 % dus misgelopen. Site maar weggegooid

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank feermans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken