Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Danstheater Feestpaleis - GESLOTEN
Hoogtepunten uit beoordelingen
Dansnamidag

Zeer mooie namiddag popcorn dans geleerd aangenaam ontvangen voor herhaling vatbaar doen we zeker ... meer lezen

Beoordeeld op 16 april 2016
Eric W
,
Beervelde, België
via mobiele applicatie
Gedane glorie

Was vroeger een toplocatie voor plezier en bekende artiesten te zien optreden! Maar aan alles komt ... meer lezen

Beoordeeld op 8 september 2019
IrisF592
Lees alle 6 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Beoordelingen (6)
Beoordelingen filteren
6 resultaten
Waardering van reizigers
2
1
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
2
1
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 6 van 6 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2016 via mobiele applicatie

Deftige discotheek. Goede variatie muziek. Enkel op zaterdag al geweest. Alles verloopt er gemoedelijk. Nog nooit geconfronteerd geweest met vechtpartijen , drugs of marginale toestanden.

Datum van activiteit: november 2015
Bedank JennaD710
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 mei 2016 via mobiele applicatie

Naar het feestpaleis ga je om te feesten. Er is een grote dansvloer met dj. Het is er gezellig en het zit er vol met jonge mensen. Je voelt je er jong.

Datum van activiteit: april 2016
Bedank FromTheFuture
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 april 2016 via mobiele applicatie

Zeer mooie namiddag popcorn dans geleerd aangenaam ontvangen voor herhaling vatbaar doen we zeker nog eens met vrienden proficiat gr

Datum van activiteit: februari 2016
1  Bedank Eric W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 september 2015

Als je graag eens een avondje ambiance en sfeer wil moet je hier zijn.
In een mooie locatie met prachtig interieur

Datum van activiteit: augustus 2015
1  Bedank bdcke_kalken
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken