Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rustige plek om te eten en te drinken”
Beoordeling van Flocas Cafe

Flocas Cafe
Geclassificeerd als nr. 3 van 59 Restaurants in Argassi
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
4 juli 2018 beoordeeld

Dit eetcafe lag nabij ons appartement. Zeer vriendelijke eigenaar en bediening. Bezitten ook de Jungle bar een stukje verderop. Gemoedelijke sfeer en prijzen.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank pcd1956
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (196)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 196 beoordelingen

2 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel voor ontbijt lunch als diner. Het is en blijft een eet café, maar de kwaliteit van het eten is goed.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Berco1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Andreas voel je je thuis. Altijd in voor een grapje, maar ook een luisterend oor.
Lekker zitten, een paar drankjes nuttigen, af en toe wat lekkers eten.
Wat wil je nog meer met zo'n gastheer.

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank Fons53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2015 beoordeeld

al meerdere malen in Argassi verbleven en voor ons koude biertje zakken we af naar Andreas. een hele relaxte sfeer, je mag zelf je drinken pakken uit de grote koelkast die daar op het terras staat en aangezien we altijd in Boletsos Beach verblijven is Flocas café op de hoek.

Datum van bezoek: mei 2015
Bedank wism912
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
22 juli 2015 beoordeeld

Gastvrij, lekker eten én drinken. Andreas, Teta Billy en anderen doen alles voor je en nog meer!

Bedank JFK K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken

Reizigers die Flocas Cafe bekeken, bekeken ook

 

In Flocas Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding