Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Voor ons niet voorherhaling vatbaar helaas”
Beoordeling van Charlie Chaplin Restaurant

Charlie Chaplin Restaurant
Geclassificeerd als nr. 6 van 67 Restaurants in Argassi
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 16
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

Wij hebbben hier 1x gegeten, supermooi uitzicht over de zee. Maar wij hadden n visschotel besteld, de garnalen waren melig, zalm doorbakken en de andere vissoorten aan de spies hadden n vreemde bite en smaak, hebben het niet opgegeten. Waarschijnlijk t verkeerde besteld en is het vlees hier wel lekker, maar voor de vis zou ik hier niet mee gaan eten...

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Claudia_en_Toby
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (320)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 320 beoordelingen

7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ons favoriete restaurant! Heerlijke gerechten ! Alles smaakvol en van goeie kwaliteit. Bediening is super vriendelijk en heel gastvrij! Hier echt een keer gaan eten als je op zakynthos bent !

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank irmaa_x
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Charlie Chaplin kan je heerlijk eten. Het restaurant staat (samen met Peppermint) op eenzame hoogte in Argassi. We hebben tijdens onze vakantie veel gerechten geprobeerd en alles is uitstekend qua smaak en bereiding.

De bediening is zeer goed. Ze snappen het hier helemaal en leggen je graag in de watten.

Achterin de zaak zit je het leukst, dan kijk je uit over zee. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Dit is echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank StewieBrianChris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2019 beoordeeld

Eten is super lekker, je zit er leuk op het terras met zeezicht en het personeel is heel aardig. Hier moet je echt naartoe als je op vakantie bent in Argassi. Kies dan voor de Charlie Chaplin special pasta, die is heerlijk. Dit is het enige restaurant waar we vaker zijn teruggekomen. Aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank ikbenjoos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan te bevelen. Op het terras achter in het restaurant gegeten met uitzicht over zee. Uitstekende kwaliteit voor weinig geld.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Pieter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Charlie Chaplin Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Charlie Chaplin Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding